№ 131 Розпорядження міського голови “Про затвердження Інструкції щодо алгоритму першочергових дій посадових осіб підприємств, установ та організацій (чергового підприємства) при отриманні інформації про загрозу виникнення терористичних проявів на території Дрогобича та Стебника”

01.03.2017 351

№ 131 Розпорядження міського голови “Про затвердження Інструкції щодо алгоритму першочергових дій посадових осіб  підприємств, установ та організацій (чергового підприємства) при отриманні інформації про загрозу виникнення терористичних проявів на території  Дрогобича та Стебника”

УКРАЇНА
ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 1 березня 2017 р.№131-р

Про затвердження Інструкції щодо
алгоритму першочергових дій посадових
осіб підприємств, установ та організацій
(чергового підприємства) при отриманні
інформації про загрозу виникнення
терористичних проявів на території
Дрогобича та Стебника

Відповідно до Закону України «Про боротьбу з тероризмом», з метою своєчасного виявлення, попередження і припинення можливих проявів терористичного характеру, ефективної локалізації та запобігання диверсійно – терористичним проявам з використанням саморобних вибухових пристроїв (надалі-СВП), що створюють загрозу та небезпеку для громадян міста, адміністративним будівлям, об’єктам життєдіяльності та масового скупчення людей, беручи до уваги лист від 06.02.2017 №5/33-826/0/2-14/1-7 голови Львівської облдержадміністрації «Щодо попередження та недопущення можливих терористичних проявів із з використанням вибухових пристроїв», керуючись п.20 ч.4 ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Затвердити Інструкцію щодо алгоритму першочергових дій посадових осіб підприємств, установ та організацій (чергового підприємства) при отриманні інформації про загрозу виникнення терористичних проявів на території м. м. Дрогобича та Стебника (надалі – Інструкція).
2. Керівникам підприємств, установ, організацій всіх форм власності та структурних підрозділів виконавчих органів Дрогобицької міської ради організувати вивчення інструкції, провести роз’яснювальну попереджувальну роботу серед працівників і довести її до чергових підприємств та установ.
3. Завідувачу господарством виконкому Дрогобицької міської ради С.Федаку, організувати вивчення інструкції черговими по місту Дрогобича.
4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту