№ 1310 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження статутів комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я мм. Дрогобича та Стебника у новій редакції“

23.08.2018 356

№ 1310 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження статутів  комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я мм. Дрогобича  та Стебника  у новій редакції“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІХ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 23 серпня 2018 року № 1310

Про затвердження статутів
комунальних некомерційних підприємств
охорони здоров’я мм. Дрогобича
та Стебника у новій редакції

З метою створення умов для забезпечення реалізації на території мм. Дрогобича і Стебника державної політики з реформування сфери охорони здоров’я, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № 52 від 14 серпня 2018 р), відповідно до Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я» та керуючись статтями 25 та 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1.Затвердити Статути :
– комунального некомерційного підприємства «Дрогобицької міської лікарні № 3» Дрогобицької міської ради в новій редакції (додається).
– комунального некомерційного підприємства «Дрогобицької міської лікарні № 1» Дрогобицької міської ради в новій редакції (додається).
– комунального некомерційного підприємства «Дрогобицької міської лікарні № 5» Дрогобицької міської ради в новій редакції (додається).
– комунального некомерційного підприємства «Дрогобицької міської дитячої лікарні» Дрогобицької міської ради в новій редакції (додається).
– комунального некомерційного підприємства «Дрогобицької міської стоматологічної поліклініки» Дрогобицької міської ради в новій редакції
(додається).
– комунального некомерційного підприємства «Дрогобицького міського пологового будинку» Дрогобицької міської ради в новій редакції
(додається).
– комунального некомерційного підприємства «Стебницької міської лікарні» Дрогобицької міської ради в новій редакції (додається).
– комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська поліклініка» Дрогобицької міської ради в новій редакції (додається).
2. Директорам – головним лікарям комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я здійснити державну реєстрацію Статутів у новій редакції відповідно до чинного законодавства.
3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань – В.Качмара.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення – О.Дацюка.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту