№ 1313 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження методики розрахунку орендної плати за користування майном комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича“

23.08.2018 746

№ 1313 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження методики розрахунку орендної плати за користування майном комунальної власності територіальної  громади м. Дрогобича“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІХ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 23 серпня 2018 р. № 1313

Про затвердження методики розрахунку
орендної плати за користування майном
комунальної власності територіальної
громади м. Дрогобича

З метою ефективного використання та збільшення надходжень від оренди майна територіальної громади м. Дрогобича, взявши до уваги пропозиції постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № __ від 09.08. 2018 р.), постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 66 від 10.08.2018р.), керуючись ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 19 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», міська рада вирішила:
1.Затвердити методику розрахунку орендної плати за користування майном комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича згідно з додатком №1, яка вступає в дію з моменту прийняття.
2.Відділу оренди та приватизації комунального майна (Р. Росоха) розпочати процедуру переукладення договорів оренди комунального майна, згідно методики розрахунку орендної плати за користування майном комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича, а саме:
2.1. Оголосити конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної оцінки нежитлових приміщень, які передані в оренду, нарахування орендної плати яких буде проводитися згідно затвердженої методики розрахунку орендної плати за користування майном комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича;
2.2. Подати на затвердження міському голові звіти про експертну оцінку нежитлових приміщень комунальної власності;
3. Відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради проводити нарахування орендної плати за користування майном комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича згідно даної методики, починаючи з 01.01.2019 р.
4. Балансотримачам комунального майна та керівникам комунальних підприємств та установ, при укладенні договорів оренди комунального майна керуватись методикою розрахунку орендної плати за користування майном комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича, яка затверджена даним рішенням.
5. Рішення сесії від 31.05.2011 р. № 236 «Про затвердження методики розрахунку орендної плати за користування майном комунальної власності Дрогобицької міської ради» вважати таким, що втратило чинність.
6. Продовжити термін дії договорів оренди нежитлових приміщень комунальної власності до 31.12. 2018року, згідно з додатком №2.
7. Виконання даного рішення покласти на відділ оренди та приватизації комунального майна (Р. Росоха), відділ бухгалтерського обліку та звітності (М.Оршанська).
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчик) та постійну комісію ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик).

Переглянути додаток

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту