№ 1314 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Положення про оренду майна територіальної громади м. Дрогобича“

23.08.2018 534

№ 1314 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Положення про оренду  майна територіальної  громади м. Дрогобича“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІХ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 23 серпня 2018 р. № 1314

Про затвердження Положення про
оренду майна територіальної
громади м. Дрогобича

З метою ефективного використання та збільшення надходжень від оренди майна територіальної громади м. Дрогобича, взявши до уваги пропозиції постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № __ від 09.08. 2018 р.), постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол №66 від 10.08.2018 р.), керуючись ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оренду державного та комунального майна», міська рада вирішила :
1. Затвердити Положення про оренду майна територіальної громади м.Дрогобича, згідно з додатком № 1, яке вступає в дію з наступного дня, після затвердження сесією Дрогобицької міської ради.
2. Затвердити Типовий договір оренди нежитлових приміщень, будинків та споруд, згідно з додатком № 2.
3. Виконання даного рішення покласти на відділ оренди та приватизації комунального майна Дрогобицької міської ради (Р. Росоха).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчик) та постійну комісію ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту