№ 1315 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Положення про порядок приватизації комунального майна територіальної громади м. Дрогобича“

23.08.2018 384

№ 1315 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Положення про порядок приватизації комунального майна територіальної громади м. Дрогобича“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІХ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 23 серпня 2018 р. № 1315

Про затвердження Положення про
порядок приватизації комунального майна
територіальної громади м. Дрогобича

З метою ефективного використання та збільшення надходжень від оренди майна територіальної громади м. Дрогобича, взявши до уваги пропозиції постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № __ від 09.08.2018 р.), постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 66 від 10.08.2018 р.), керуючись ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна», міська рада вирішила :
1. Затвердити Положення про порядок приватизації комунального майна територіальної громади м. Дрогобича згідно з додатком № 1, яке вступає в дію з наступного дня після затвердження сесією Дрогобицької міської ради.
2. Відділу оренди та приватизації комунального майна (Р. Росоха) при здійсненні підготовки об’єктів до приватизації, керуватись Положенням про порядок приватизації комунального майна територіальної громади м. Дрогобича, затвердженою даним рішенням.
3. Виконання даного рішення покласти на відділ оренди та приватизації комунального майна Дрогобицької міської ради (Р. Росоха).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчик) та постійну комісію ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту