№ 1316 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на право укладення договору оренди комунального майна територіальної громади м. Дрогобича шляхом електронних торгів у ЕТС Prozorro.Продажі“

23.08.2018 466

№ 1316 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на право укладення договору оренди комунального майна територіальної громади м. Дрогобича шляхом електронних торгів у ЕТС Prozorro.Продажі“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІХ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 23 серпня 2018 р. № 1316

Про затвердження Положення про
порядок проведення конкурсу на право
укладення договору оренди комунального
майна територіальної громади м. Дрогобича
шляхом електронних торгів у ЕТС Prozorro.Продажі

З метою ефективного використання та збільшення надходжень від оренди майна територіальної громади м. Дрогобича, взявши до уваги пропозиції постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № __ від 09.08.2018 р.), постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 66 від 10.08.2018 р.), керуючись ч. 5 ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 19 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Постановою КМУ № 717 «Про реалізацію пілотного проекту щодо організації електронних торгів (аукціонів) з використанням електронної торгової системи ProZorro.Продажі», міська рада вирішила :
1. Затвердити Положення про порядок проведення конкурсу на право укладення договору оренди комунального майна територіальної громади м. Дрогобича шляхом електронних торгів у ЕТС Prozorro.Продажі, згідно з додатком № 1, яке вступає в дію з моменту затвердження сесією Дрогобицької міської ради.
2. Виконання даного рішення покласти на відділ оренди та приватизації комунального майна Дрогобицької міської ради (Р. Росоха).
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчик) та постійну комісію ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту