№ 1330 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для облаштування місця складування великогабаритних відходів“

23.08.2018 422

№ 1330 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для облаштування місця складування великогабаритних відходів“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІХ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 23 серпня 2018 року № 1330

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки для облаштування
місця складування великогабаритних відходів

Розглянувши клопотання Комунального підприємства «Комбінат міського господарства» (А. Янів) про надання згоди на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 102 від 29.06.2018р.,), керуючись статтями 12, 118, 134 Земельного Кодексу України, і відповідно до п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для облаштування місця складування великогабаритних відходів:
1.1. КП «Комбінат міського господарства», земельну ділянку орієнтовною площею 2,0 га на вул. Гайдамацькій, код класифікації згідно класифікації видів цільового призначення земель, затвердженої наказом Держкомзему України № 548 від 23.07.2010 року – 03.12, цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування, для облаштування місця складування великогабаритних відходів.
2. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту землеустрою проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту