№ 1333 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про зміну юридичної адреси комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Дрогобицької міської ради Львівської області“

05.09.2018 335

№ 1333 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про зміну юридичної адреси комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Дрогобицької міської ради Львівської області“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІХ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 5 вересня 2018 року № 1333

Про зміну юридичної адреси
комунальної установи
«Інклюзивно-ресурсний центр»
Дрогобицької міської ради
Львівської області

Для забезпеченняефективного функціонування Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр»Дрогобицької міської радиЛьвівської області та здійснення психолого-педагогічного супроводу дітей віком від 2 до 18 років, які навчаються у дошкільних закладах освіти, загальноосвітніх навчальних закладах та професійно-технічних училищах Дрогобича та Стебника,керуючись рекомендаціями та вимогами до приміщення, а саме пристосованості для дітей з особливими потребами відповідно до вимог законодавства, у тому числі державних санітарних норм і правил та державних будівельних норм, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол № 52 від_14 серпня 2018 р.) Дрогобицька міська рада в и р і ш и л а:
1. Змінити юридичну адресу комунальної установи «Інклюзивно-ресурсного центру» з вул. І.Франка, 14 на вул. Зварицька, 57 у місті Дрогобичі.
2. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради П.Сушка.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення О.Дацюка.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту