№ 1339 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про запровадження госпрозрахунку в комунальному некомерційному підприємстві «Дрогобицька міська стоматологічна поліклініка» Дрогобицької міської ради“

05.09.2018 495

№ 1339 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про запровадження госпрозрахунку в комунальному некомерційному підприємстві «Дрогобицька міська стоматологічна поліклініка» Дрогобицької міської ради“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІХ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 05 вересня 2018 року № 1339

Про запровадження госпрозрахунку
в комунальному некомерційному
підприємстві «Дрогобицька міська стоматологічна
поліклініка» Дрогобицької міської ради

З метою поліпшення якості надання стоматологічної допомоги мешканцям мм. Дрогобича та Стебника, раціонального використання бюджетних коштів, керуючись ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні“, відповідно до п.11 постанови Кабінету Міністрів України від 17.09.1996 № 1138 “Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних закладах охорони здоров’я та вищих медичних закладах освіти“, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № 67 від 05.09.2018 ), міська рада вирішила:
1. Створити у комунальному некомерційному підприємстві «Дрогобицька міська стоматологічна поліклініка» Дрогобицької міської ради госпрозрахункове відділення з надання терапевтичної, хірургічної та ортопедичної стоматологічної допомоги дорослому населенню.
2. Головному лікарю комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська стоматологічна поліклініка» Дрогобицької міської ради В. Біді:
2.1. Внести на розгляд чергової сесії міської ради статут комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська стоматологічна поліклініка» Дрогобицької міської ради в новій редакції.
2.1. Подати на затвердження міському голові штатний розпис комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська стоматологічна поліклініка» Дрогобицької міської ради із врахуванням змін, пов’язаних із прийняттям цього рішення.
2.2. Забезпечити надання якісної стоматологічної допомоги окремим категоріям населення в межах кошторису, затвердженого Програмою фінансування стоматологічної допомоги окремим категоріям населення мм.Дрогобича і Стебника.
2.3. Розробити та подати на затвердження у встановленому порядку калькуляцію граничних цін на стоматологічні послуги, які буде надавати госпрозрахункове відділення комунального некомерційного підприємства «Дрогобицька міська стоматологічна поліклініка» Дрогобицької міської ради.
2.4. Розробити та подати на розгляд та затвердження сесії Дрогобицької міської ради Програму фінансування стоматологічної допомоги окремим категоріям населення мм.Дрогобича і Стебника на 2019 рік.
3. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань – В.Качмара.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на голову постійної комісії з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації,охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення – О.Дацюка.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту