№ 1341 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для спорудження меморіального комплексу «Борцям за Самостійну Україну»“

05.09.2018 309

№ 1341 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для спорудження меморіального комплексу «Борцям за Самостійну Україну»“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІХ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від «5» вересня 2018 року № 1341

Про надання дозволу на розроблення
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки для спорудження
меморіального комплексу «Борцям
за Самостійну Україну»

Враховуючи протокол засідання організаційного комітету щодо спорудження меморіального комплексу «Борцям за Самостійну Україну», керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 4000 кв.м. на вул. М. Грушевського, для спорудження меморіального комплексу «Борцям за Самостійну Україну» (код класифікації згідно класифікації видів цільового призначення земель, затвердженої наказом Держкомзему України № 548 від 23.07.2010 року, код – 08.03, для іншого історико-культурного призначення).
2. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проекту землеустрою. Розроблення проекту проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту