№ 1342 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про відмову у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у наданні дозволу на укладення договору строкового сервітуту для обслуговування малої архітектурної форми, у продовжені терміну дії рішення Дрогобицької міської ради, у включенні в перелік для продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, у наданні дозволу на розподіл земельної ділянки“

05.09.2018 378

№ 1342 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про відмову у затвердженні матеріалів  з виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок, у наданні дозволів на виготовлення проектів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у наданні дозволу на укладення договору  строкового сервітуту для обслуговування  малої архітектурної форми,  у продовжені терміну дії рішення Дрогобицької міської ради, у включенні в перелік для продажу земельних ділянок несільськогосподарського  призначення, у наданні дозволу на розподіл земельної ділянки“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІХ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 5 вересня 2018 року № 1342

Про відмову у затвердженні матеріалів
з виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок,
у наданні дозволів на виготовлення проектів
землеустрою щодо відведення земельних ділянок,
у наданні дозволу на укладення договору
строкового сервітуту для обслуговування
малої архітектурної форми,
у продовжені терміну дії рішення
Дрогобицької міської ради,
у включенні в перелік для продажу
земельних ділянок несільськогосподарського
призначення,
у наданні дозволу на розподіл земельної ділянки

Розглянувши клопотання та матеріали фізичних та юридичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 105 від 30.08.2018р.), керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Відмовити у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок:
1.1. Сенишин Наталії Іванівні, прож. с. Підгородці, земельну ділянку площею 85 кв.м. на вул. Винниченка, для індивідуального садівництва.
1.2. Дикому Андрію Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 284 кв.м. на вул. Стрийській, для індивідуального садівництва.
1.3. Кришталю Андрію Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 629 кв.м. на пров. Тепличному, для будівництва і обслуговування житлового будинку.
2. Відмовити у наданні дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:
2.1. Бецу Йосипу Григоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 16 кв.м. на вул. Лесі Українки, для будівництва і обслуговування гаражу.
2.2. Нанівському Ігору Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 521 кв.м. на вул. Самбірська, для індивідуального садівництва.
2.3. Кутявіну Олександру Олександровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 100 кв.м., для будівництва і обслуговування гаражу.
2.4. Кутявіну Олександру Олександровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 1000 кв.м., для будівництва і обслуговування житлового будинку.
2.5. Ворончуку Руслану Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 59 кв.м., на вул. Шевській 7/1, для обслуговування нежитлової будівлі.
2.6. Далявському Петру Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 1000 кв.м., на вул. Фабричній, для будівництва і обслуговування житлового будинку.
2.7. Стефанишину Петру Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 1000 кв.м., для будівництва і обслуговування житлового будинку.
2.8. Цольц Лесі Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 100 кв.м., на вул. Козловського, для індивідуального садівництва.
2.9. Вайді Тарасу Петровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 600 кв.м., на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку.
3. Відмовити у наданні дозволу на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми громадянам:
3.1. ФОП Павлюху Андрію Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 30 кв.м. на вул. Грушевського, для розміщення малої архітектурної форми.
3.2. ФОП Баєвій Галині Григорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 6,24 кв.м. на вул. Малий Ринок, для розміщення малої архітектурної форми.
3.3. ФОП Середницькому Олегу Мироновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 12,48 кв.м. на вул. Малий Ринок, для розміщення малої архітектурної форми.
3.4. ФОП Хробак Марії Петрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 6, 24 кв.м. на вул. Малий Ринок, для розміщення малої архітектурної форми.
3.5. ФОП Лелик Надії Осипівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 12.48 кв.м. на вул. Малий Ринок, для розміщення малої архітектурної форми.
3.6. ФОП Коту Володимиру Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 6.24 кв.м. на вул. Малий Ринок, для розміщення малої архітектурної форми.
3.7. ФОП Дорожівському Роману Романовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 6,24 кв.м. на вул. Малий Ринок, для розміщення малої архітектурної форми.
3.8. ФОП Журавчак Ірині Дмитрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 6,24 кв.м. на вул. Малий Ринок, для розміщення малої архітектурної форми.
3.9. ФОП Басараб Наталії Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 6,24 кв.м. на вул. Малий Ринок, для розміщення малої архітектурної форми.
3.10. ФОП Стецевич Оксані Степанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 6,24 кв.м. на вул. Малий Ринок, для розміщення малої архітектурної форми.
3.11. ФОП Гурській Марії Антонівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 6.24 кв. м. на вул. Малий Ринок, для розміщення малої архітектурної форми.
3.12. ФОП Чепизі Ірині Олексіївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 6.24 кв.м. на вул. Малий Ринок, для розміщення малої архітектурної форми.
3.13. ФОП Мороз Ярославу Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 12,48 кв.м. на вул. Малий Ринок, для розміщення малої архітектурної форми.
3.14. ФОП Гурському Ігору Федоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 6,24 кв.м. на вул. Малий Ринок, для розміщення малої архітектурної форми.
3.15. ФОП Середній Олександрі Миколаївні, прож. с. Рихтичі, Дрогобицького району, земельну ділянку площею 6,24 кв.м. на вул. Малий Ринок, для розміщення малої архітектурної форми.
4. Відмовити у включенні в перелік для продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення:
4.1. Кіс Оксані Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельної ділянки площею 25 кв.м. на вул. пл.. Злуки 1-Г, для обслуговування нежитлової будівлі.
5. Відмовити у продовженні терміну дії рішення Дрогобицької міської ради:
5.1. ОСББ «РЕЗОН-3» ( У. Войтків ), земельну ділянку площею 4808 кв.м. на вул. Є. Коновальця, 15/4, кадастровий номер 4610600000:01:016:0069.
6. Відмовити у наданні дозволу на розподіл земельної ділянки:
6.1. Демків Ользі Богданівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 2383 кв. м. на 22 Січня, 38а.
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію
ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту