№ 1343 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок “

05.09.2018 533

№ 1343 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІХ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 5 вересня 2018 року № 1343

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 103 від 02.08.2018р., № 104 від 09.08.2018р., № 105 від 30.08.2018р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Слотило Віталію Олеговичу, прож. м. Трускавець, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.2. Костіву Назарію Сергійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.3. Хорошевій Ірині Анатоліївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.4. Стебельському Роману Романовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 650 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.5. Савчак Надії Дмитрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 960 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.6. Очич Марті Ігорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 998 кв. м. на вул. Холмській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.7. Петришин Марії Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.8. Грицьківу Володимиру Дмитровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. у кварталі індивідуальної забудови на вул. Парковій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (діл. № 35).
1.9. Витвицькій Мирославі Василівні, прож. м. Стрий, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.10. Карпин Олені Дмитрівні, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 828 кв. м. на вул. С. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.11. Тарнавській Тамарі Тихонівні, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 815 кв. м. на вул. С. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.12. Буряку Андрію Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 815 кв. м. на вул. С. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.13. Кишакевичу Богдану Юрійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 828 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.14. Дзюрак Оксані Миколаївні, прож. м. Чернівці, земельну ділянку орієнтовною площею 960 кв. м. на вул. С. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.15. Федоровичу Андрію Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 625 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.16. Панькевич Ларисі Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 619 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.17. Маркевичу Оресту Омел’яновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 974 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.18. Сеніву Володимиру Федоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.19. Столярчуку Віталію Ростиславовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.20. Строменку Сергію Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 606 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, як учаснику АТО.
1.21. Марків Ірині Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 606 кв. м. на вул. С. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.22. Синенку Тарасу Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 630 кв. м. на вул. Твердохліба, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення садівництва:
2.1. Лизуну Любомиру Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 300 кв. м. на вул. Котляревського, для індивідуального садівництва.
2.2. Шлярп Ірині Романівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 263 кв. м. на вул. Шептицького, для індивідуального садівництва.
2.3. Лепак Марії Петрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 623 кв. м. на вул. 22 Січня, для індивідуального садівництва.
2.4. Ружилу Володимиру Мирославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв. м. на вул. Тисменицькій, для індивідуального садівництва.
2.5. Танчуку Василю Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 842 кв. м. на вул. Шептицького, для індивідуального садівництва.
2.6. Стецькович Надії Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 327 кв. м. на пров. Короткому, для індивідуального садівництва.
2.7. Гунько Любомирі Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 308 кв. м. на вул. 22 Січня, для індивідуального садівництва.
2.8. Марич Галині Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1164 кв. м. на вул. Стрийській, для індивідуального садівництва.
2.9. Малащаку Івану Григоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 40 кв. м. на вул. 22 Січня, для індивідуального садівництва.
2.10. Іваночко Руслану Вікторовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 838 кв. м. на вул. Гайдамацькій, для індивідуального садівництва.
3. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування гаражів.
3.1. Накрийку Ігорю Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 28 кв. м. на вул. В. Великого, для будівництва індивідуального гаражу.
3.2. Харіву Михайлу Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 69 кв.м. на вул. Грушевського, для будівництва індивідуального гаражу.
3.3. Карплюк Маріанні Андріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтованою площею 42 кв.м. на Тарнавського, для будівництва індивідуального гаражу.
3.4. Швець Марії Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею орієнтованою 20 кв.м. на вул. Княгині Ольги, для будівництва індивідуального гаражу.
3.5. Лабанець Мирославі Осипівні, прож. м. Трускавець, земельну ділянку площею орієнтованою 40 кв.м. на вул. 22 Січня, для будівництва індивідуального гаражу.
3.6. Тішиній Оксані Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею орієнтованою 22 кв.м. на вул. 22 Січня, для будівництва індивідуального гаражу.
4. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах)

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту