№ 1347 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна на вул. Трускавецькій“

05.09.2018 385

№ 1347 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельної ділянки під об’єктом  нерухомого майна на вул. Трускавецькій“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІХ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 5 вересня 2018 року № 1347

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельної ділянки під об’єктом
нерухомого майна на вул. Трускавецькій

Розглянувши клопотання гр. Лаврися Я.В. про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 105 від 30.08.2018р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», порядку ст. 13 регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктами нерухомо майна:
1.1. Лаврисю Ярославу Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 7355 кв. м. на вул. Трускавецькій, 71, для обслуговування нежитлового приміщення.
2. Фізичній особі, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту