№ 1357 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до порядку денного ХХХІУ сесії Дрогобицької міської ради”

08.12.2022 4418

№ 1357 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до порядку денного  ХХХІУ сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІV сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 08.12.2022 року № 1357

 

Про внесення змін до порядку денного
ХХХІУ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Внести зміни до порядку денного ХХХІУ сесії Дрогобицької міської ради та доповнити його наступними питаннями:
1. 1. Про внесення зміни до порядку денного ХХХІУ сесії Дрогобицької міської ради.
1.2. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 рік.
1.3. Про встановлення меморіальної дошки В’ячеславу Чорноволу на
фасаді Дрогобицького ліцею № 3.
1.4. Про затвердження програми профілактика злочинності на території Дрогобицької територіальної громади на 2022 рік.
1.5. Про затвердження Програми «Подарунок від Святого Миколая» на 2023 рік
1.6. Про затвердження нової редакції Статуту комунального підприємства “Дрогобичтеплоенерго” Дрогобицької міської ради.
Земельні питання.
1.7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку, що розташована: Львівська область, м. Дрогобич, вул. Євгена Коновальця, кадастровий номер: 4610600000:01:033:0042 та про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на земельних торгах окремими лотами, земельної ділянки та про продаж права оренди на неї на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
1.8.Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність земельних ділянок під наявними житловими будинками громадян.
1.9. Про припинення права користування земельною ділянкою та передачу в постійне користування земельної ділянки.
1.10. Про припинення права користування земельною ділянкою та про надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки на вул. Спортивній, 6/3.
1.11. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна.
1.12. Про надання дозволу на зміну цільового призначення земельної ділянки.
1.13. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки.
1.14. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення.
1.15. Про надання дозволу КП «Фермерське господарство «Тарком» Дрогобицької міської ради на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
1.16. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.
1.17. Про включення в перелік земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на земельних електронних торгах та надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
1.18. Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у наданні дозволів на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), у затвердженні матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
1.19. Про включення в перелік земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка підлягає продажу у власність .
1.20. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок з метою подальшої передачі в оренду.
1.21. Про включення до переліку земельних ділянок, які підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення технічних
документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).

1.22. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки та про продовження терміну дії рішення.
1.23. Про надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки на вул. Трускавецька, 63/1.
1.24. Про припинення права користування земельними ділянками та про включення земельних ділянок в перелік земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на земельних торгах.
1.25. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельних ділянок під наявними житловими будинками громадян
на території Дрогобицької міської ради.
1.26.Про надання в оренду земельної ділянки.
1.27. Про затвердження цільової програми захисту населення та території Дрогобицької територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2022 рік у новій редакції”.

2. Зняти з розгляду питання “Про затвердження програми протипожежного захисту закладів культури в Дрогобицькій міській територіальній громаді на 2022-2024 роки”. (Нова редакція).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту