№ 1357 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів освіти міст Дрогобича та Стебника та складу конкурсної комісії “

05.09.2018 423

№ 1357 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Положення про  порядок проведення конкурсу на  заміщення вакантних посад керівників  закладів освіти міст Дрогобича та Стебника та складу конкурсної комісії “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІХ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 5 вересня 2018 року № 1357

Про затвердження Положення про
порядок проведення конкурсу на
заміщення вакантних посад керівників
закладів освіти міст Дрогобича та Стебника
та складу конкурсної комісії

З метою якісного підбору на посади керівних кадрів закладів освіти міст Дрогобича та Стебника, визначення загальних засад проведення конкурсу, керуючись п. 22.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до а.3 ч.2 ст. 26 Закону України «Про загальну середню освіту», п. 8 Положення про Міністерство освіти і науки України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 630, враховуючи рекомендацію постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від 14.08.2018 р. № 52 ), міська рада вирішила:
1. Затвердити Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів освіти міст Дрогобича та Стебника згідно з додатком 1.
2. Затвердити склад конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів освіти міст Дрогобича та Стебника згідно з додатком 2.
3. Виконання цього рішення покласти на начальника відділу освіти П.Сушка.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюк).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту