№ 1362 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження змін до Комплексної програми інформаційно – аналітичної роботи в інтересах органів державної влади та управління, протидії проявам терористичного характеру на території міста Дрогобича на 2018 рік“

02.10.2018 333

№ 1362 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження змін до Комплексної програми  інформаційно – аналітичної роботи в інтересах  органів державної влади та управління, протидії  проявам терористичного характеру  на території  міста Дрогобича на 2018 рік“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХХ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 2 жовтня 2018 року № 1362

Про затвердження змін до Комплексної програми
інформаційно – аналітичної роботи в інтересах
органів державної влади та управління, протидії
проявам терористичного характеру на території
міста Дрогобича на 2018 рік

З метою забезпечення здійснення скоординованих заходів Дрогобицького МРВ УСБУ у Львівській області з органами державної влади, місцевого самоврядування щодо отримання упереджувальної інформації про можливу загрозу вчинення терористичних актів та їх запобігання на території міста Дрогобич, чи проти інтересів України, керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Затвердити в новій редакції додатки №2,4 Комплексної програми інформаційно – аналітичної роботи в інтересах органів державної влади та управління, протидії проявам терористичного характеру на території міста Дрогобича на 2018 рік, затвердженої рішенням Дрогобицької міської ради № 1214 від 15 травня 2018, що додаються.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну діючу комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту