№ 137 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про впровадження системи енергетичного моніторингу в бюджетних установах міста Дрогобич”

15.06.2017 748

№ 137 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про впровадження системи енергетичного  моніторингу в бюджетних установах міста Дрогобич”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 15.06.2017 №137

Про впровадження системи енергетичного
моніторингу в бюджетних установах міста Дрогобич

З метою забезпечення ефективного аналізу використання паливно-енергетичних ресурсів бюджетними установами міста та впровадження стратегії енергоменеджменту у місті Дрогобич, керуючись ст.ст., 27, 30, 40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити Концепцію запровадження системи енергетичного менеджменту у м. Дрогобич (згідно з додатком).
2. Приєднатися до онлайн-мережі енергетичного моніторингу «Єдиний енергооблік».
3. Раднику міського голови з інформаційно-комунікаційних систем Станіславу Гайдеру забезпечити координацію впровадження системи енергетичного моніторингу в бюджетних установах міста Дрогобич (далі – СЕМ).
4. Керівникам структурних підрозділів виконкому Дрогобицької міської ради та підпорядкованих їм закладів та установ.
4.1. визначити відповідальних осіб в підпорядкованих структурних підрозділах та відповідних закладах та установах за облік споживання енергоресурсів, внесення відповідних даних до СЕМ та стан енергозбереження в цілому (далі – локальних енергоменеджерів) та надати Раднику міського голови з інформаційно-комунікаційних систем Станіславу Гайдеру копії відповідних наказів до 01.09.2017 року.
4.2. Здійснювати контроль за коректним та своєчасним внесенням даних до СЕМ локальними енергоменеджерами.
5. Локальним енергоменеджерам щотижня вносити дані щодо споживання енергоресурсів до СЕМ.
6. Раднику міського голови з інформаційно-комунікаційних систем Станіславу Гайдеру проводити моніторинг ефективності використання СЕМ та аналіз отриманих даних.
7. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту