№ 1370 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Програми капітального ремонту квартир та місць загального користування в спеціалізованому житловому будинку для одиноких осіб та подружжя одиноких осіб- громадян похилого віку та інвалідів м.Дрогобича на вул.Є.Коновальця, 7/6 на 2018-19 рр. “

02.10.2018 330

№ 1370 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Програми капітального  ремонту квартир та місць загального користування  в спеціалізованому житловому будинку  для одиноких осіб та подружжя одиноких осіб- громадян похилого віку та інвалідів м.Дрогобича  на вул.Є.Коновальця, 7/6 на 2018-19 рр. “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХХ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 2 жовтня 2018 року № 1370

Про затвердження Програми капітального
ремонту квартир та місць загального користування
в спеціалізованому житловому будинку
для одиноких осіб та подружжя одиноких осіб-
громадян похилого віку та інвалідів м.Дрогобича
на вул.Є.Коновальця, 7/6 на 2018-19 рр.

З метою підвищення експлуатаційних властивостей квартир та місць загального користування в спеціалізованому житловому будинку для одиноких осіб та подружжя одиноких осіб-громадян похилого віку та інвалідів м. Дрогобича на вул. Є.Коновальця, 7/6 і утримання їх у належному стані, забезпечення надійності та безпечної експлуатації, покращення умов проживання мешканців міста з числа одиноких осіб та подружжя одиноких осіб-громадян похилого віку та інвалідів м.Дрогобича, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № __ від _________ р.), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № __ від ____________ р.) та керуючись п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму капітального ремонту квартир та місць загального користування в спеціалізованому житловому будинку для одиноких осіб та подружжя одиноких осіб-громадян похилого віку та інвалідів м.Дрогобича на вул.Є.Коновальця, 7/6 на 2018-19 рр згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства по КПКВК 1216011 (Капітальний ремонт житлового фонду).
3 Відповідальність за виконання даного рішення покласти на департамент міського господарства (Р.Москалик).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А.Янів).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту