№ 1394 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Положення про конкурс соціально-культурних проектів громадських організацій та громадських спілок у м. Дрогобичі“

08.10.2018 418

№ 1394 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження  Положення про конкурс  соціально-культурних проектів  громадських організацій  та громадських спілок у м. Дрогобичі“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХXХ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 8 жовтня 2018 року № 1394

Про затвердження
Положення про конкурс
соціально-культурних проектів
громадських організацій
та громадських спілок у м. Дрогобичі

З метою створення сприятливих умов для розвитку громадських організацій, надання їм практичної, методичної та матеріально-фінансової підтримки на виконання суспільних завдань, відповідно до «Стратегічного плану економічного розвитку м.Дрогобича до 2020 р.», керуючись п.22 ст.26, пп. 1 п. а) статті 27, частиною 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій, (протокол № 69 від 8 жовтня 2018 р.), міська рада вирішила:
1. Затвердити «Програму підтримки соціально-культурних проектів громадських організацій та громадських спілок у м. Дрогобичі у 2019 році».
2. Фінансовому управлінню забезпечити фінансування програми в межах коштів, передбачених у міському бюджеті на 2019 р. на фінансування Програми.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту