№ 14 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про умови оплати праці міського голови “

10.12.2020 1639

№ 14 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про умови оплати праці міського голови “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
І сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 10.12.2020 № 14

Про умови оплати праці міського голови

Відповідно до статті 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 №268 «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 15.06.1994 №414 «Про види, розміри і порядок надання компенсацій громадянам у зв»язку з роботою, яка передбачає доступ до державної таємниці», рішенням Дрогобицької міської ради від 09.07.2019 №1856 «Про затвердження Положення про матеріальне стимулювання працівників відділів виконавчих органів, управлінь та департаментів Дрогобицької міської ради», беручи до уваги рішення Дрогобицької міської ради від 03.12.2020 №2 «Про підсумки виборів 25 жовтня 2020 року з врахуванням результатів повторного голосування 22 листопада 2020 року і визнання повноважень міського голови», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №____ від ___грудня 2020 року), керуючись статтею 25 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” міська рада вирішила:
1.Встановити міському голові Кучмі Тарасу Ярославовичу з 3 грудня 2020 року посадовий оклад згідно з штатним розписом та наступні доплати і надбавки:
1.1.надбавку за ранг посадової особи місцевого самоврядування;
1.2.надбавку за вислугу років залежно від стажу роботи, який дає право на одержання такої надбавки;
1.3.доплату у зв»язку з роботою, яка передбачає доступ до державної таємниці в разі наявності допуску та доступу до державної таємниці в розмірі залежно від ступеня секретності.
2.Встановити міському голові надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи у розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та надбавки за вислугу років.
3.Надавати щорічно міському голові Кучмі Т.Я матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань у розмірі середньомісячної заробітної плати, допомогу на оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати при наданні щорічної відпустки.
4.Здійснювати щомісячне преміювання міського голови Кучми Т.Я. в розмірі 150 % нарахованої заробітної плати та преміювання з нагоди державних і професійних свят в межах коштів, передбачених на преміювання та при економії фонду оплати праці.
5.Встановити, що всі зазначені виплати здійснювати в межах встановленого фонду оплати праці на підставі розпоряджень міського голови. В разі недостатності коштів на оплату праці надати право міському голові зменшувати або призупиняти вказані виплати.
6.Рішення Дрогобицької міської ради від 15.12.2016 №522 «Про умови оплати праці міського голови» вважати таким, що втратило чинність.
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій .

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту