№ 1408 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про Правила торгівлі алкогольними напоями у м. Дрогобичі “

29.10.2014 913

№ 1408 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про Правила торгівлі алкогольними  напоями у м. Дрогобичі “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
LIIІ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 29 жовтня 2014 року № 1408

Про Правила торгівлі алкогольними
напоями у м. Дрогобичі

У зв´язку з напруженою суспільно-політичною ситуацією в Україні, з метою формування в суспільстві здорового способу життя та вихованню громадянина – патріота, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування (протокол від 20.06.2014 № 56), на підставі ст.15-3 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», Постанови Кабінету Міністрів України від 30 липня 1996 р. N 854 «Про затвердження Правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями», керуючись п. 44 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:

1. Затвердити правила торгівлі алкогольними напоями у м. Дрогобичі згідно з додатком.
2. Суб´єктам господарювання, які на момент прийняття даного рішення здійснюють торгівлю алкогольними напоями та працюють в нічний час (з 22.00 год. до 8.00 год.) до 1 грудня 2014 року погодити режим роботи з виконавчим комітетом Дрогобицької міської ради.
3. Суб´єктам господарювання сфери роздрібної торгівлі алкогольними напоями привести свою діяльність у відповідність із зазначеними Правилами.
4. Дрогобицькому МВ ГУ МВСУ у Львівській області (А. Білас), відділу освіти (П. Сушко), відділу економіки (Р. Корпан), Дрогобицькій об´єднаній державній податковій інспекції Головного управління Міндоходів у Львівській області (Є. Турчин) забезпечити у межах своїх повноважень постійний контроль за виконанням вимог Правил торгівлі алкогольними напоями у м. Дрогобичі.
5. Дане рішення набуває чинності з моменту опублікування.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (І. Хом´як).

Головуючий на сесії                                                              М. Лужецький

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту