№ 1414 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до порядку денного ХХХІУ сесії Дрогобицької міської ради”

15.12.2022 4414

№ 1414 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до порядку денного  ХХХІУ сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХІV сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 15.12.2022 року № 1414

Про внесення змін до порядку денного
ХХХІУ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись ч. 15 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Внести зміни до порядку денного ХХХІУ сесії Дрогобицької міської ради та доповнити його наступними питаннями:
1. 1. Про внесення зміни до порядку денного ХХХІУ сесії Дрогобицької міської ради.
1.2. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2022 рік.
1.3. Про затвердження Меморандуму про співпрацю та Концепції відбудови та сталого економічного розвитку Дрогобицької міської територіальної громади Львівської області.
1.4. Про внесення змін до програми «Фінансове забезпечення охорони та спожитої електричної енергії незавершеного будівництва по об’єкту: «Реконструкція стадіону «Галичина» на вул. Спортивній,2 у м.Дрогобич,
Львівської області під спортивно- тренувальний молодіжний комплекс».
1.5. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку, що розташована: Львівська область, м. Дрогобич, вул. Євгена Коновальця, кадастровий номер: 4610600000:01:033:0042 та про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на земельних торгах окремими лотами, земельної ділянки та про продаж права оренди на неї на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону).
1.6. Про надання згоди на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми.
1.7. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктами нерухомого майна та про надання в оренду земельної длянки.
1.8. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку та про передачу у постійне користування земельної ділянки.
1.9. Про включення в перелік земельної ділянки несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту