№ 142 Розпорядження міського голови “Про затвердження положення про місцеву автоматизовану систему оповіщення”

24.02.2020 1143

№ 142 Розпорядження міського голови “Про затвердження положення про місцеву   автоматизовану систему оповіщення”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 24.02.2020 №142-р

Про затвердження положення про місцеву
автоматизовану систему оповіщення

З метою своєчасного захисту населення і території від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, запобігання реагування на них відповідно до «Положення про організацію оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій та зв’язку у сфері цивільного захисту», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.09.2017 №733, розпорядження голови Львівської обласної державної адміністрації від 26 грудня 2019 року № 1570/0/5-19 “Про затвердження Положення про територіальну автоматизовану систему централізованого оповіщення Львівської області” та інших нормативно-правових актах, керуючись пп. 20 ч.4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Затвердити «Положення про місцеву автоматизовану систему централізованого оповіщення Дрогобицької міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи Львівської області» згідно з додатком.
2. Відділу з питань надзвичайних ситуацій (М. Летнянчин) організувати доведення сигналів, повідомлень про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій до населення , а також інформування населення згідно положення.
3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Перший заступник міського голови І. Герман

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту