№ 142 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про проведення місцевого відкритого архітектурного конкурсу для визначення кращої проектної пропозиції «Реконструкція Ринку та її прилеглої частини на вул. Малий Ринок в м. Дрогобич» та затвердження програми конкурсу та складу журі”

19.05.2022 2997

№ 142 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про проведення місцевого відкритого архітектурного конкурсу для визначення кращої проектної пропозиції «Реконструкція Ринку та її прилеглої частини  на вул. Малий Ринок в м. Дрогобич» та затвердження  програми конкурсу та складу журі”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 19.05.2022 №142

Про проведення місцевого відкритого архітектурного конкурсу
для визначення кращої проектної пропозиції
«Реконструкція Ринку та її прилеглої частини
на вул. Малий Ринок в м. Дрогобич» та затвердження
програми конкурсу та складу журі

Враховуючи звернення громади міста в особі ініціативної групи, за підтримкою міського голови міста Дрогобича щодо необхідності реконструкції Ринку та її прилеглої території на вулиці Малий Ринок в м. Дрогобичі, керуючись п. 7 ч. а ст. 30, ст. 40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та другим абзацом п. 2, п. 6 постанови Кабінету Міністрів України від 25.11.1999 № 2137 «Про затвердження Порядку проведення архітектурних та містобудівних конкурсів», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Провести місцевий відкритий архітектурний конкурс для визначення кращої проектної пропозиції реконструкції Ринку та її прилеглої території на вулиці Малий Ринок в м. Дрогобичі.
2. Затвердити програму конкурсу та склад журі для визначення кращої проектної пропозиції «Реконструкції Ринку та її прилеглої території на вулиці Малий Ринок в м. Дрогобичі» згідно з додатками №1 та №2.
3. Відділу містобудування та архітектури (І. Петранич) забезпечити організацію проведення конкурсу, відповідно чинного законодавства:
– підготувати вихідні дані для проектування та їх тиражування;
– оприлюднити в засобах масової інформації оголошення про конкурс;
– розглядати заяви бажаючих узяти участь в конкурсі, приймати рішення про їх допущення (недопущення) до участі у конкурсі;
– організувати реєстрацію учасників, надати їм конкурсну документацію;
– організувати прийом конкурсних проектів;
– оприлюднити у засобах масової інформації інформацію про результати конкурсу.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту