№ 1432 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у наданні згоди на виготовлення технічної документації земельної ділянки, у наданні в оренду земельної ділянки, у включенні в перелік для продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, у затвердженні матеріалів з виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради, у передачі земельної ділянки з комунальної у державну власність“

29.11.2018 337

№ 1432 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про відмову у наданні дозволів  на виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок, у наданні згоди на виготовлення технічної  документації земельної ділянки, у наданні в оренду земельної ділянки, у включенні в перелік для  продажу земельних ділянок  несільськогосподарського призначення, у затвердженні матеріалів з виготовлення  проектів землеустрою щодо  відведення земельних ділянок, у  внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради, у передачі земельної ділянки з  комунальної у державну власність“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХLІІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 29 листопада 2018 року № 1432

Про відмову у наданні дозволів
на виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок,
у наданні згоди на виготовлення технічної
документації земельної ділянки,
у наданні в оренду земельної ділянки,
у включенні в перелік для
продажу земельних ділянок
несільськогосподарського призначення,
у затвердженні матеріалів з виготовлення
проектів землеустрою щодо
відведення земельних ділянок,
у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради,
у передачі земельної ділянки з
комунальної у державну власність

Розглянувши клопотання та матеріали фізичних та юридичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 103 від 02. 08.2018р., № 109 від 25.10.2018р., №110 від 08.11.2018р. №111 від 16.11. 2018р.,), керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а :
1. Відмовити у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:
1.1. Петрусенку Генадію Валерійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м., для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.2. Слободі Тарасу Григоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв.м. на вул., Злуки, для обслуговування нежитлової будівлі.
1.3. Ломарьєвій Марії Андріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 48 кв.м., на вул. Ставище, для будівництва індивідуального гаражу.
1.4. Петренку Роману Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м., на пров. Тепличному, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.5. Мащикевич Ганні Кіндратівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м., на вул. П. Орлика, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.6. Яхнів Світлані Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв.м., на вул. Лішнянській, для індивідуального садівництва.
1.7. Подуфаловій Лідії Стефанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1021 кв.м., на вул. Стуса, для індивідуального садівництва.
1.8. Пасеці Валентині Валеріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 966 кв.м., на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.9. Волосевич Олені Володимирівні, Волосевич Наталії Володимирівні, прож., м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 500 кв.м. на вул. Самбірській, для індивідуального садівництва.
1.10. Соболю Тарасу Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв.м., на вул. П. Орлика, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.11. Кавалець Анні Романівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 13 кв.м., на вул. Княгині Ольги, для будівництва індивідуального гаражу.
1.12. Сахненко Любові Володимирівні, прож. с. Унятичі, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м., на вул. Спортивній, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.13. Рогалю Юрію Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м., на пров. Тепличному, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.14. Дзюбак Галині Анатоліївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м., на вул. Рихтицька, для індивідуального садівництва.
1.15. Мостюку Юрію Романовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 17 кв.м., на вул. В. Великого, для будівництва індивідуального гаражу.
1.16. Луговій Вірі Йосифівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 969 кв.м., на вул. В. Стуса, для індивідуального садівництва.
1.17. Луговій Вірі Йосифівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м., на вул. П. Орлика, для індивідуального садівництва.
1.18. Цапар Людмилі Володимирівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 12 кв.м., на вул. Грушевського, для будівництва індивідуального гаражу.
1.19. Левицькому Миколі Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1160 кв.м., на вул. В. Великого, для індивідуального садівництва.
1.20. Назаровій Тетяні Вікторівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м., на вул. В. Великого, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.21. Дутці Галині Степанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м., на вул. П. Орлика, для індивідуального садівництва.
1.22. Мельнику Зіновію Леонідовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м., на вул. Винниченка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.23. Кутявіну Олександру Олександровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1200 кв.м., для індивідуального садівництва.
1.24. Кутявіну Олександру Олександровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м., для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.25. Чистогорському Івану Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 1000 кв.м., для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.26. Кухтяк Наталії Юріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 740 кв.м., для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.27. Кравцову В’ячеславу Вікторовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м., для індивідуального садівництва.
1.28. Трускавецькому Роману Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 704 кв.м., на пров. Тепличному, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.29. Колінку Юрію Євгенійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 100 кв.м., на вул. Горішня Брама, для будівництва індивідуального гаражу.
1.30. Стасику Ігору Мироновичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 250 кв.м., на вул. Нечая, для індивідуального садівництва.
1.31. Рихліцькому Богдану Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м., на вул. Самбірський, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.32. Онишківу Тарасу Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м., на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Відмовити у наданні дозволу на продовження оформлення право установчих документів на оформлення права власності на земельну ділянку:
2.1. Пояснику Степану Івановичу, прож. с. Болехівці, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Самбірській, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
3. Відмовити у включенні в перелік для продажу земельниої ділянки несільськогосподарського призначення:
3.1. Бушті Марії Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 40 кв.м., на вул. Грушевського, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
3.2.Касіян Ірині Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 64 кв.м., на вул. Гончара, для обслуговування нежитлового приміщення.
4. Відмовити у наданні згоди на затвердження технічної документації земельної ділянки:
4.1. Савці Уляні Володимирівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 500 кв.м. на вул. Зварицькій, для індивідуального садівництва.
5. Відмовити у наданні згоди на затвердження технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки:
5.1. Стримецькій Олександрі Тарасівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 2000 кв.м. на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
6. Відмовити у наданні згоди на виготовлення технічної документації щодо встановлення та відновлення меж земельної ділянки громадянам:
6.1. Петренко Валентині Михайлівні, Хаджировій Олені Дмитрівні, Дяків Галині Борисівні, Дяків Василю Григоровичу, Каленюк – Краковецькій Наталії Василівні, Бенів Оксані Володимирівні, Марчуку Михайлу Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 1000 кв.м., на вул. Тарнавського, для обслуговування житлового будинку.
7. Відмовити у наданні дозволу в оренду земельних ділянок:
7.1. Кобильнику Ростиславу Юліановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 3000 кв.м. на вул. Федьковича, для іншої комерційної діяльності.
7.2. КП «Туристично-інформаційний центр м. Дрогобича» (І.Чава), земельну ділянку на вул. Солоний Ставок, для обслуговування автостоянки.
8. Відмовити у внесенні змін у рішення Дрогобицької міської ради:
8.1. Борисевичу Дмитру Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 1025 кв.м. на вул. Самбірській, для індивідуального садівництва.
8.2. Реваку Михайлу Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 71 кв.м. на вул. Коновальця, для будівництва індивідуального гаражу.
9. Відмовити у передачі земельної ділянки з комунальної у державну власність:
9.1. «Львівський Науково-Дослідний та Проектний Інститут Землеустрою» (О. Худий), земельну ділянку площею 164 кв.м. на вул. 22 Січня, для будівництва індивідуальних гаражів.
10. Відмовити у припиненні особистого строкового сервітуту громадянину:
10.1. Слободі Тарасу Григоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 30 кв.м. на пл. Злуки, для обслуговування нежитлової будівлі.
11. Відмовити у наданні дозволу на укладення договору про встановлення особистого строкового сервітуту для розміщення малої архітектурної форми:
11.1. Добрянській Лідії Степанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 337 кв.м., на пров. Ільницького, для іншої комерційної діяльності.
12. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту