№ 145 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми забезпечення проведення розрахункових виплат працівникам Дрогобицького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді при вивільненні”

26.02.2021 1610

№ 145 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження  Програми забезпечення    проведення  розрахункових   виплат  працівникам  Дрогобицького районного центру  соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді   при вивільненні”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ІІІ сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 26.02.2021 № 145

Про затвердження Програми
забезпечення проведення
розрахункових виплат працівникам
Дрогобицького районного центру
соціальних служб для сім’ї,
дітей та молоді при вивільненні

З метою повного розрахунку при вивільненні працівників Дрогобицького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань планування бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від _______2021 року № ____), керуючись п. 22 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити міську Програму забезпечення проведення розрахункових виплат працівникам Дрогобицького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді при вивільненні, згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування Програми у межах бюджетних асигнувань.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій
(Р.Бейзик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту