№ 1460 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Програми створення міського резерву матеріально – технічних ресурсів для запобігання і ліквідації наслідків ймовірних надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру на період до 2022 року“

29.11.2018 344

№ 1460 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Програми створення  міського резерву матеріально – технічних ресурсів  для запобігання і ліквідації наслідків  ймовірних надзвичайних ситуацій природного та техногенного   характеру на період до 2022 року“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
42 сесії сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 298.11.21018 № 1460

Про затвердження Програми створення
міського резерву матеріально – технічних ресурсів
для запобігання і ліквідації наслідків
ймовірних надзвичайних ситуацій природного
та техногенного характеру на період до 2022 року

Відповідно до Кодексу Цивільного захисту України від 02.10.2012 №5403-VI, ст. 98, Постанови кабінету міністрів «Про затвердження порядку створення і використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації надзвичайних ситуацій» від 30.09.2015 №775, та з метою реалізації державної політики, спрямованої на забезпечення безпеки та захисту населення і територій міст Дрогобича та Стебника від виникнення негативних наслідків та надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № _______від __________ р., та постійної комісії з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол № 73 від 08.11.2018 р., керуючись п.22 ч.1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму створення міського резерву матеріально – технічних ресурсів для запобігання і ліквідації наслідків ймовірних надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру на період до 2022 року (Додаток № 1).
2. Фінансовому управлінню Дрогобицької міської ради (О. Савран) здійснювати поетапне фінансування Програми.
3. Виконання Програми покласти на департамент міського господарства (Р. Москалик).
4. Контроль за виконанням покласти на комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А. Янів).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту