№ 1461 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про утворення комісії по врегулюванню ситуації по вивозу твердих побутовими відходів у м. Дрогобичі“

29.11.2018 305

№ 1461 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про утворення комісії по врегулюванню   ситуації по вивозу твердих  побутовими відходів у м. Дрогобичі“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
42 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 29.11.2018 року № 1461

Про утворення комісії по врегулюванню
ситуації по вивозу твердих
побутовими відходів у м. Дрогобичі

З метою налагодження системи поводження з твердими побутовими відходами, зменшення шкідливого впливу відходів на навколишнє природне середовище та здоров’я мешканців м. Дрогобича, відповідно до Законів України «Про відходи», «Про охорону навколишнього природного середовища», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від 22.11.2018 № 60), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Утворити комісію по врегулюванню ситуації по вивозу твердих побутових відходів у м. Дрогобичі та затвердити її склад, що додається.
2. Комісії по врегулюванню ситуації по вивозу твердих побутових відходів у м. Дрогобичі в установленому порядку обстежувати стан міста Дрогобича та надавати пропозиції виконавчому комітету Дрогобицької міської ради щодо запобігання забруднення міста Дрогобича та вирішення проблемних питань по вивозу твердих побутових відходів у м. Дрогобичі.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (А. Янів).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту