№ 1468 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік“

13.12.2018 703

№ 1468 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Плану  діяльності з підготовки проектів  регуляторних актів на 2019 рік“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Сорок друга сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 13.12.2018 року № 1468

Про затвердження Плану
діяльності з підготовки проектів
регуляторних актів на 2019 рік

З метою забезпечення здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності, відповідно до ст.7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол № 41 від 13.11.2018), керуючись ст. 25 та ч.1 ст.59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити План діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Дрогобицької міської ради та її виконавчого комітету на 2019 рік згідно з додатком 1.
2. Організаційному відділу (І.Кушнір) оприлюднити це рішення в часописі «Галицька зоря».
3. Відділу інформаційних технологій та аналізу (С.Гайдер) оприлюднити це рішення на офіційному сайті Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (А.Андрухів).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту