№ 147 Розпорядження міського голови “ Про проведення місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля”

09.03.2017 453

№ 147 Розпорядження міського голови “ Про проведення місячника  озеленення, прибирання та  благоустрою і Дня довкілля”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 9 березня 2017 р. №147-р

Про проведення місячника
озеленення, прибирання та
благоустрою і Дня довкілля

З метою поліпшення стану довкілля, озеленення, забезпечення належного санітарного стану прибудинкових територій, покращення благоустрою міської території із залучення громадськості, молоді і дітей до вирішення цих завдань, керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Провести з 13 березня по 13 квітня 2017 року місячник озеленення, прибирання та благоустрою, 8 квітня 2017р. – День довкілля з виконання комплексу заходів, спрямованих на наведення санітарного порядку в місті, на прибудинкових територіях, об’єктах масового перебування та відпочинку населення, прилеглих територіях до підприємств, установ та організацій.
2. Утворити робочу групу з організації місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля та затвердити її склад згідно з додатком № 1.
3. Затвердити заходи по забезпеченню проведення в місті Дрогобич місячника озеленення, прибирання та благоустрою і Дня довкілля згідно з додатками № 2, №3.
4. Керівникам підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності, власникам житлових будинків та споруд в процесі проведення місячника дотримуватись виконання запланованих заходів на власних об’єктах і об’єктах комунальної власності, забезпечивши належне прибирання, санітарну очистку, впорядкування, благоустрій прилеглих територій, парків, скверів, площ та будинковолодінь.
5. Відділу забезпечення діяльності виконкому (І. Кушнір) дане розпорядження опублікувати в часописі «Галицька зоря» та широко висвітлювати хід проведення місячника благоустрою.
6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту