№ 1472 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про встановлення розміру орендної плати за оренду нежитлових приміщень комунальної власності“

13.12.2018 367

№ 1472 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про встановлення розміру орендної плати за оренду нежитлових  приміщень  комунальної власності“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХLІІ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

13.12.2018 р. № 1472

Про встановлення розміру орендної
плати за оренду нежитлових приміщень
комунальної власності

Розглянувши клопотання генерального директора КП «Дрогобицький ринок» та ГО «Іхсан-Щирість», врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 71 від 06.12.2018 року) та постійної комісії з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (протокол № 75 від 05.12.2018р.), керуючись ст. 26 Закону України „ Про місцеве самоврядування в Україні ”, Законом України „ Про оренду державного та комунального майна ”, відповідно до статті 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Встановити орендну плату для орендарів, які орендують нежитлові приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, майдан Шевченка,1, у розмірі 8 відсотків від вартості експертної оцінки нежитлового приміщення, без врахування площ спільного використання та незалежно від цільового використання об’єкту оренди.
2. Встановити орендну плату для орендарів, які орендують нежитлові приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Малий Ринок, 3 (підвал), у розмірі 15 відсотків від вартості експертної оцінки нежитлового приміщення без врахування площ спільного використання та незалежно від цільового використання об’єкту оренди.
3. Встановити орендну плату для орендарів, які орендують нежитлові приміщення, що знаходиться за адресою: м. Дрогобич, вул. Малий Ринок, 3 (І поверх), у розмірі 8 відсотків від вартості експертної оцінки нежитлового приміщення без врахування площ спільного використання та незалежно від цільового використання об’єкту оренди.
4. Встановити орендну плату для ГО «Іхсан – Щирість», яка орендує нежитлове приміщення комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича у розмірі 1 відсотку від вартості експертної оцінки нежитлового приміщення.
5. п.1,2,3,4 є доповненням до Методики розрахунку орендної плати за користування майном комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича, затвердженої рішенням ХХХІХ сесії сьомого скликання від 23.08.2018 року №1313.
6. Виконання даного рішення доручити комунальному підприємству «Дрогобицький ринок» (В. Білоган), відділу оренди та приватизації комунального майна (Р. Росоха), відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (М. Оршанська).
7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик), комісію з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту