№ 1473 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про погодження передачі в оренду нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади м. Дрогобича“

13.12.2018 489

№ 1473 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про  погодження передачі в оренду нежитлових приміщень  комунальної власності  територіальної   громади м. Дрогобича“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Сорок друга сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 13.12.2018 р. № 1473

Про погодження передачі
в оренду нежитлових приміщень
комунальної власності територіальної
громади м. Дрогобича

Розглянувши клопотання начальника відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В. Чуба), врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 71 від 06.12.2018 року), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, міська рада вирішила:
1. Відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на передачу в оренду нежитлових приміщень комунальної власності, які знаходяться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» ДМР, згідно з додатком №1, терміном з 01.12.2019р. по 01.12.2019р.
1.1. Розрахунок орендної плати для орендарів здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року. Розмір орендної плати не може бути меншим, ніж у попередньому договорі.
2. Відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на передачу в оренду нежитлових приміщень комунальної власності, які знаходяться на балансі КНП «Дрогобицька міська поліклініка» ДМР, згідно з додатком №2, терміном до 31.12.2019р.
2.1. Розрахунок орендної плати для орендарів здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року. Розмір орендної плати не може бути меншим, ніж у попередньому договорі.
3. Відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради надати дозвіл на передачу в оренду нежитлового приміщення комунальної власності, що знаходиться на балансі КНП «Дрогобицька міська лікарня №1» ДМР за адресою: м. Дрогобич, вул. Шептицького, 9, площею 146,8 кв. м. ТзОВ «Сучасні діагностичні системи», терміном на 1 рік.
3.1. Розрахунок орендної плати для ТзОВ «Сучасні діагностичні системи» здійснювати відповідно до Методики розрахунку нарахування орендної плати, затвердженої рішенням сесії ДМР № 1313 від 23.08.2018 року.
4. Зобов’язати орендарів, зазначених у даному рішенні, виготовити технічну документацію в КП ЛОР Дрогобицькому МБТІ та ЕО, укласти договори оренди, відповідно до уточнених площ, здійснити страхування нежитлових приміщень, забезпечити утримання нежитлових приміщень та прилеглих територій відповідно до вимог санітарних, пожежних та технічних норм.
5. Виконання даного рішення відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міської ради (В. Чуба).
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлик), комісію з питань бюджету, планування фінансів та цінової політики та інвестицій (Р. Курчик).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту