№ 1474 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про встановлення пам’ятної таблиці з нагоди 150-річчя Товариства «Просвіта»“

13.12.2018 351

№ 1474 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про встановлення  пам’ятної таблиці з  нагоди 150-річчя  Товариства «Просвіта»“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Сорок друга сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 13.12.2018 року № 1474

Про встановлення
пам’ятної таблиці з
нагоди 150-річчя
Товариства «Просвіта»

Розглянувши звернення голови Дрогобицького міськрайонного об’єднання Всеукраїнського Товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка М. Садохи від 15.11.2018р. про встановлення пам’ятної таблиці на фасаді будинку Львівського академічного обласного музично-драматичного театру імені Юрія Дрогобича, де у Народному домі від початку ХХ століття до 1939р. працювали Дрогобицька філія Товариства «Просвіта», інші культурні, громадські організації, кооперативи, відкриваючи сторінки історії м. Дрогобича, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування» та «Положенням про порядок встановлення пам’ятних знаків, меморіальних та анотаційних дощок у місті Дрогобичі», затвердженим рішенням сесії від 25.20.2013 № 1149, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від __________2018р. № ____), Дрогобицька міська рада вирішила:
1. До 150-річчя Товариства «Просвіта» встановити пам’ятну таблицю на фасаді будинку Львівського академічного обласного музично-драматичного театру імені Юрія Дрогобича за адресою: вул. Театральна, 1 у м.Дрогобичі , відповідно до тексту поданому у додатку.
2. Витрати на придбання і встановлення зазначеної у п.1 даного рішення пам’ятної таблиці здійснити за рахунок заявників.
3. Відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчак) провести облік та реєстр пам’ятної таблиці зазначеної у п.1 даного рішення відповідно до вимог чинного законодавства.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О. Дацюк).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту