№ 1478 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) зі зміною конфігурації та передати в постійне користування“

13.12.2018 386

№ 1478 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження технічної документації  з землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  зі зміною конфігурації та передати в постійне користування“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХLІІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 13 грудня 2018 року № 1478

Про затвердження технічної документації
з землеустрою щодо встановлення (відновлення)
меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
зі зміною конфігурації
та передати в постійне користування

Розглянувши клопотання генерального директора Комунального підприємства «Дрогобицький ринок» Дрогобицької міської ради та матеріали з виготовлення технічної документації з землеустрою щодо відведення земельної ділянки, керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Затвердити матеріали з виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) зі зміною конфігурації для будівництва та обслуговування будівель торгівлі та передати в постійне користування:
1.1. КП «Дрогобицький ринок» (В. Білоган), земельну ділянку площею 1396 кв. м. на вул. Малий Ринок, 3, кадастровий номер 4610600000:01:001:0242, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
2. Відділу Держгеокадастру у місті Дрогобичі Дрогобицького міськрайонного управління Держгеокадастру у Дрогобицькому районі та м. Дрогобичі Львівської області (В. Марцінко) внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту