№ 1483 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок“

17.12.2018 508

№ 1483 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про надання дозволу на розроблення  проектів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХLІІ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 17 грудня 2018 року № 1483

Про надання дозволу на розроблення
проектів землеустрою щодо відведення
земельних ділянок

Розглянувши клопотання фізичних осіб про надання згоди на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи № 104 від 09.08.2018р., № 105 від 30.08.2018р., № 106 від 20.09.2018р., № 107 від 04.10.2018р., № 108 від 18.10.2018р., № 111 від 16.11.2018р., № 112 від 05.12.2018р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а :
1. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Петегирич Мар’яні Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. у кварталі індивідуальної забудови на вул. Парковій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (діл. № 45).
1.2. Прирізу Ростиславу Богдановичу, прож. с. Ластівка, Турківського району, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв. м. у кварталі індивідуальної забудови на вул. Парковій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (діл. № 18).
1.3. Кінці Руслану Ярославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв. м. у кварталі індивідуальної забудови на вул. Парковій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (діл. № 17).
1.4. Бренью Ігору Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 892 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.5. Старик Лідії Богданівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 980 кв. м. на вул. П. Орлика, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.6. Колесі Михайлу Федоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 587 кв. м. на вул. 22 Січня, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.7. Макар Руслані Степанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 833 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.8. Струць Оксані Степанівні, прож. с. Лішня, Дрогобицького району, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Винниченка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.9. Ярошович Марії Йосифівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 676 кв. м. на вул. П. Орлика, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.10. Копко Ірині Євгенівні, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 606 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.11. Івановій Ярославі Іванівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 700 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.12. Макаренко Людмилі Федорівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 641 кв. м. на вул. П. Орлика, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.13. Мельнику Василю Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 950 кв. м. на вул. Залужанській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.14. Файчак Галині Степанівні, прож. с. Дережичі, Дрогобицького р-ну, земельну ділянку орієнтовною площею 951 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.15. Яценко Уляні Євгенівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 650 кв. м. на вул. Трускавецькій, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.16. Андрошулік Мар’яні Юріївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 680 кв. м. на вул. Тарнавського, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.17. Карваю Івану Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 923 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.18. Пунейко Мирославі Семенівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 820 кв. м. на пров. Ільницького, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.19. Броварській Ірині Дмитрівні, прож. с. Сторона, Дрогобицького р-ну, земельну ділянку орієнтовною площею 800 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.20. Климку Ігору Ярославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 932 кв. м. на вул. Наливайка, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.21. Загірському Ігору Івановичу, прож. м. Борислав, земельну ділянку орієнтовною площею 657 кв. м. на вул. П. Орлика, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.22. Костишин Ользі Омелянівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 693 кв. м. на вул. П. Орлика, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.23. Козак Ользі Петрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 684 кв. на вул. П. Орлика, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.24. Шаховській Світлані Романівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 701 кв. м. на вул. П. Орлика, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.25. Звіру Андрію Степановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв. м. на вул. Самбірській, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.26. Коротчину Богдану Ярославовичу, прож. м. Борислав, земельну ділянку орієнтовною площею 850 кв. м. на вул. Шептицького, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.27. Матковському Олегу Ярославовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 767 кв. м. на пров. Тепличному, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва:
2.1. Карпину Дмитру Степановичу, прож. м. Стебник, земельну ділянку орієнтовною площею 1177 кв. м. на вул. Шептицького, для індивідуального садівництва.
2.2. Петречко Вікторії Іванівні, прож. м. Стрий, земельну ділянку орієнтовною площею 1136 кв. м. на вул. Шептицького, для індивідуального садівництва.
2.3. Комарницькому Василю Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв. м. на вул. Ольжича, для індивідуального садівництва
2.4. Кльоц Вірі Орестівній, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1158 кв. м. на вул. Стрийській, для індивідуального садівництва
2.5. Козар Анастасії Михайлівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 60 кв.м. на вул. Св. Юра, для індивідуального садівництва
2.6. Гамківу Павлу Ігоровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 741 кв. м. на вул. Наливайка, для індивідуального садівництва
3. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва індивідуальних гаражів:
3.1. Смолі Ірині Володимирівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 28 кв. м. на вул. Київській (біля будинку № 27/2), для будівництва індивідуального гаражу.
3.2. Цапар Людмила Володимирівна, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 20 кв. м. на вул. М. Грушевського, для будівництва індивідуального гаражу.
3.3. Цісельському Василю Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 18 кв. м. на вул. Раневицькій, для будівництва індивідуального гаражу.
4. Фізичним особам, вказаним у цьому рішенні, звернутися до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою, згідно із законом, для розроблення проектів землеустрою. Розроблення проектів проводити у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту