№ 1487 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного ХХХVІ сесії Дрогобицької міської ради”

02.03.2023 4622

№ 1487 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження порядку денного  ХХХVІ сесії Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХVI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 02.03.2023 року № 1487


Про затвердження порядку денного
ХХХVІ сесії Дрогобицької міської ради

Керуючись п. 13 ст. 46 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
Затвердити такий порядок денний ХХХVІ сесії Дрогобицької міської ради:
1. Про затвердження порядку денного ХХХVІ сесії Дрогобицької міської ради.

2. Бюджетні питання
2.1. Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік.
2.2. Звіт про виконання бюджету Дрогобицької міської територіальної громади за 2022 рік.
2.3. Про затвердження цільової Програми покращення матеріально – технічного забезпечення патрульної роти м. Дрогобич військової частини 3002 Західного Оперативно – територіального об’єднання Національної гвардії України в м. Дрогобичі на 2023 рік
2.4. Про затвердження цільової програми “Ресурсне забезпечення та покращення матеріально – технічної бази військової частини А1108 на 2023 рік”, що знаходиться на території Дрогобицької міської територіальної громади
2.5. Про затвердження Програми забезпечення заходів у сфері державної безпеки України та ефективної діяльності Управління Служби безпеки України у Львівській області на 2023 рік.
2.6. Про надання компенсації коштів з резервного фонду бюджету Дрогобицької міської територіальної громади власнику житлового будинку № 2, кв. 2, по вул. С. Людкевича, в м. Дрогобичі що потребує відновлення, який постраждав внаслідок пожежі, яка склалася 19 грудня 2022 року
2.7. Про затвердження Програми розвитку тваринництва (велика рогата худоба ) в Дрогобицькій об’єднаній територіальній громаді на 2023 рік.
2.8. Про затвердження Програми забезпечення заходів з підтримки Збройних Сил України, Національної гвардії України та добровольчих військових формувань на 2023 рік.
2.9. Про затвердження Програми заходів національного спротиву та підтримки добровольчого формування Дрогобицької територіальної громади №3 на 2023 рік.

3. Питання соціального характеру.
3.1. Про внесення змін до рішення міської ради від 08.12.2022 № 1403 “Про надання пільг громадянам, які проживають у муніципальному будинку на вул. Є.Коновальця, 7/6 (3-й під’їзд)”
3.2. Про затвердження Положення про управління соціального захисту населення Дрогобицької міської ради.
3.3. Про затвердження Програми фінансування військово-лікарської комісії на 2023р.
3.4. Про затвердження Програми розвитку та підтримки комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я  Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 р.
3.5. Про затвердження Програми профілактики та лікування стоматологічних захворювань у дітей та окремих категорій дорослого населення Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік.
3.6. Про створення комунальної установи «Дрогобицький медичний інформаційно-аналітичний центр» Дрогобицької міської ради

4. Питання освіти, культури, молодіжної політики.
4.1. Про присвоєння назви новоствореній вулиці в селі Нижні Гаї Дрогобицького району Дрогобицької територіальної громади Львівської області.
4.2. Про затвердження Положення про призначення стипендій для провідних спортсменів Дрогобицької міської територіальної громади .
4.3. Про затвердження Положення про призначення виплати грошової винагороди провідним спортсменам Дрогобицької міської територіальної громади та їх тренерам за високі спортивні досягнення та підготовку спортсменів високого рівня.

5.Питання житлово – комунального господарства.
5.1. Про погодження скасування статусу ботанічної пам’ятки природи місцевого значення “Бук червонолистий”.
5.2.Про списання будинків з балансу КП «Управитель «ЖЕО» ДМР.
5.3. Про затвердження Програми «Фінансова підтримка КП «Управитель «Житлово- експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради на 2023рік».
5.4. Про надання дозволу на розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки для зміни цільового призначення, яка заходиться в с. Снятинка Дрогобицької міської територіальної громади Дрогобицького району Львівської області (за межами населеного пункту)» .
5.5. Про затвердження проекту містобудівної документації «Детальний план території розміщення, будівництва та експлуатації частини повітряної лінії електропередачі (ПЛ) 220кВ Стрий – Борислав на території Дрогобицької міської територіальної громади, для можливості реконструкції існуючої ПЛ на ділянці обходу карстових явищ на території
Львівської обл.» та стратегічно-екологічної оцінки проекту містобудівної документації.
5.6. Про передачу затрат з реконструкції вуличного освітлення по вул. В.Великого, вул. Мельника за адресою: Львівська область, Дрогобицький район, м. Стебник, що фінансувалися за рахунок бюджетних коштів.
5.7. Про передачу матеріальних та інших необоротних активів на баланс КП СМУ»
5.8. Про затвердження Концепції зеленого будівництва та утримання об’єктів благоустрою зеленого господарства на території населених пунктів Дрогобицької міської територіальної громади.
5.9. Про затвердження Програми «Внески до статутного капіталу КП «Дрогобицька лазня» Дрогобицької міської ради у 2023 році».
5.10. Про затвердження Програми заходів із землеустрою об’єктів житлово-комунального господарства на 2023 рік.
5. 11. Про затвердження Програми створення резерву матеріально – технічних ресурсів для запобігання і ліквідації наслідків ймовірних надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру на території
Дрогобицької міської територіальної громади на 2023-2025 роки.

6. Питання правового характеру.
6.1. Про доповнення Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2023 рік

7. Питання майна громади.
7.1. Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону та про приватизацію нежитлової будівлі та приміщень шляхом аукціону.
7.2. Про прийняття на баланс КП «Дрогобицька лазня» нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Б. Лепкого, 9/1.
7.3. Про прийняття на баланс відділу освіти нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Фабрична.
7.4. Про встановлення розміру орендної плати за оренду комунального майна.
7.5. Про завершення приватизації нежитлового приміщення.
7.6. Про включення до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради, які підлягають передачі в оренду шляхом проведення аукціону.

7.7. Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договорів оренди нежитлових приміщень.
7.8. Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області.
7.9. Про внесення змін до рішень сесій Дрогобицької міської ради.
7.10. Про надання дозволу на списання основних засобів, малоцінного інвентаря.

8.Земельні питання.
8.1. Про відмову у наданні дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), у про внесення змін у рішення Дрогобицької міської ради.
8.2. Про включення в перелік земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на електронних земельних торгах та надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
8.3. Про включення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу у власність.
8.4. Про затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під об’єктом нерухомого майна.
8.5. Про затвердження матеріалів проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у постійне користування земельних ділянок.
8.6. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність земельних ділянок під наявними житловими будинками громадян.
8.7. Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу у власність земельних ділянок під
житловими будинками громадян.
8.8. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
8.9. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.
8.10. Про надання згоди на виготовлення технічної документації з землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки .
8. 11. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.
8.12. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку.
8.13. Про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки Дрогобицької міської ради
Акціонерному товариству «Концерн Галнафтогаз».
8.14.Про припинення права користування земельних ділянок.
8.15. Про припинення права користування земельними
ділянками та про включення до переліку земельних ділянок, які підлягають продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення технічних
документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості).
8.16. Про припинення права користування земельними
ділянками та про включення до переліку земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) та про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж
земельних ділянок в натурі (на місцевості).
8.17. Про внесення змін у рішення сесії Дрогобицької міської ради.
8.18. Про продовження терміну дії рішення міської ради .
8.19. Про продаж земельних ділянок у власність .
8.20. Про розтермінування Обслуговуючому кооперативу «Сонячний промінь» оплати боргу по орендній платі за земельну ділянку на вул. П.Орлика.
8.21. Про встановлення розміру річної орендної плати за земельну ділянку.
8.22. Про надання в оренду земельних ділянок під об’єктами нерухомого майна
8.23. Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).
8.24. Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою , що забезпечують еколого – економічне обґрунтування сівозміни та впорядкування угідь земельних ділянок, які перебувають в оренді ФГ “Залужани” для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
9. Про прийняття звернення.

10. Різне.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту