№ 1490 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Програми соціально – економічного та культурного розвитку міст Дрогобича та Стебника на 2019 рік“

20.12.2018 410

№ 1490 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про затвердження Програми соціально – економічного та культурного розвитку міст Дрогобича та Стебника на 2019 рік“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
43 сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 20 грудня 2018 року № 1490

Про затвердження Програми
соціально – економічного та
культурного розвитку міст
Дрогобича та Стебника на 2019 рік

З метою проведення аналізу тенденцій розвитку основних галузей господарського комплексу міст Дрогобича та Стебника, створення умов для сталого зростання економіки на засадах ринкових механізмів з урахуванням державних пріоритетів, враховуючи рекомендації постійних комісій ради, керуючись п.22 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму соціально-економічного та культурного розвитку міст Дрогобича та Стебника на 2019 рік (додається).
2. Виконання даної Програми соціально-економічного та культурного розвитку міст Дрогобича та Стебника на 2019 рік покласти на заступників міського голови та директора департаменту міського господарства відповідно до їх функціональних обов’язків.
3. Фінансовому управлінню (О.Савран) врахувати бюджетні рекомендації відділів, управлінь на виділення коштів для реалізації заходів даної Програми в межах обсягу затвердженого бюджету на 2019 рік.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії ради.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту