№ 1499 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про відмову у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, у включенні в перелік для продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення, у припиненні права користування земельними ділянками“

20.12.2018 332

№ 1499 Рішення сесії Дрогобицької міської ради ”Про відмову у наданні дозволів  на виготовлення проектів землеустрою  щодо відведення земельних ділянок, у включенні в перелік для  продажу земельної ділянки  несільськогосподарського призначення, у припиненні права користування земельними ділянками“

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
сорок третя сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від 20.12.2018 року № 1499

Про відмову у наданні дозволів
на виготовлення проектів землеустрою
щодо відведення земельних ділянок,
у включенні в перелік для
продажу земельної ділянки
несільськогосподарського призначення,
у припиненні права користування земельними ділянками

Розглянувши клопотання та матеріали фізичних та юридичних осіб, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протоколи №111 від 16.11.2018р., №112 від 05.12.2018р.), керуючись ст. 12, ч. 2, 3, 7, ст.ст. 118, 123, 124 Земельного кодексу України, і відповідно до п. 34 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада в и р і ш и л а :
1. Відмовити у наданні дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам:
1.1. Хохловій Вікторії Вікторівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.2. Колодію Михайлу Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.3. Кулиняку Степану Петровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 959 кв.м. на вул. Самбірській, для індивідуального садівництва.
1.4. Мельникович Ірині Володимирівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 609 кв.м. на пров. Тепличному, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.5. Роману Любомиру Петровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв.м., для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.6. Адамчуку Ігору Богдановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орєнтовною площею 707 кв.м. на вул. Фабричній, для індивідуального садівництва.
1.7. Банясу Петру Олександровичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Стуса, для індивідуального садівництва.
1.8. Сидоряку Віктору Степановичу, прож. с. Смільна, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Самбірській, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.9. Петрусенку Геннадію Валерійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 500 кв.м. на вул. Максима Рильського, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.10. Стецькович Надії Василівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 327 кв.м. на пров. Короткому, для індивідуального садівництва.
1.11. Фасахову Миколі Альбертовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 727 кв.м. на вул. Рильського, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.12. Ковалю Петру Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 618 кв.м. на пров. Тепличному, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.13. Савченко Марії Андріївні, прож. м. Львів, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м. на вул. Самбірській, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.14. Звіру Юрію Васильовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку для індивідуального садівництва.
1.15. Звіру Василю Івановичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку між вул. Стрийською та вул. Пулюя, для індивідуального садівництва.
1.16. Курман Марії Євстахівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 20 кв.м., на вул. Княгині Ольги, для обслуговування прибудови.
1.17. Шабан Богдані Євстахівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 730 кв.м., на вул. Рильського, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.18. Твердовській Лесі Миколаївні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 42 кв.м,, на вул. Самбірській, для будівництва індивідуального гаражу.
1.19. Яковенку Денису Юрійовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 695 кв.м., на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.20. Дацку Івану Володимировичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 695 кв.м., на вул. Наливайка, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.21. Диб’як Любові Дмитрівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку орієнтовною площею 600 кв.м., на вул. Спортивній, для індивідуального садівництва.
1.22. Загірському Ігору Івановичу, прож. м. Борислав, земельну ділянку орієнтовною площею 1000 кв.м., на вул. П. Орлика, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.23. Звіру Юрію Васильовичу, прож. м. Дрогобич, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
1.24. Волошину Оресту Йосиповичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 600 кв.м., на вул. Шептицького, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Відмовити у включенні в перелік для продажу земельниої ділянки несільськогосподарського призначення:
2.1. Буню Володимиру Мирославовичу, прож. с. Залужани, земельну ділянку площею 55 кв.м. на вул. П. Орлика, для обслуговування будівель торгівлі.
3. Відмовити у припиненні на право постійного користування земельними ділянками:
3.1. АТ «ДТЕК Західенерго», земельну ділянку площею 1128 кв.м. на вул. Наливайка.
3.2. АТ «ДТЕК Західенерго», земельну ділянку площею 6354 кв.м. на вул. Наливайка.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту