№ 15 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми « Забезпечення функціонування (фінансова підтримка) КП «Служба муніципального управління » Дрогобицької міської ради на 2020 р.»”

10.12.2020 1391

№ 15 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми  « Забезпечення функціонування  (фінансова підтримка)  КП «Служба муніципального управління » Дрогобицької міської ради на 2020 р.»”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
І сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від 10.12.2020 року № 15

Про затвердження Програми
« Забезпечення функціонування
(фінансова підтримка)
КП «Служба муніципального
управління » Дрогобицької міської
ради на 2020 р.»

З метою стабілізації фінансового стану комунального підприємства «Служба муніципального управління»ДМР, які надають послуги з платного паркування транспортних засобів, що в подальшому надасть можливість наповнити фінансовими ресурсами місцевий бюджет, на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від 05.11.2020р. № 2646 «Про внесення змін до міського бюджету м. Дрогобича на 2020 рік», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку(протокол №___ від _______р.), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол №___ від ______ р.), а керуючись п. 22 ч. І ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1.Затвердити Програму « Забезпечення функціонування (фінансова підтримка) комунального підприємства « Служба муніципального управління » Дрогобицької міської ради на 2020р.» згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування
програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства
по КПКВК 1216020 « Забезпечення функціонування підприємств, установ та організацій, що виробляють, виконують та/або надають житлово-комунальні послуги»
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на
департамент міського господарства (Р. Москалика).
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури,
транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту