№ 154 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про дотримання бюджетного законодавства в лікувально-профілактичних закладах міста Дрогобича та Стебника”

21.07.2016 524

№ 154 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про дотримання бюджетного законодавства в лікувально-профілактичних закладах міста Дрогобича та Стебника”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 21.07.2016 № 154

Про дотримання бюджетного законодавства

в лікувально-профілактичних закладах міста

Дрогобича та Стебника

Відповідно до статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування», статей 89, 93, 101 Бюджетного кодексу України, статті 35² Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», з метою забезпечення дотримання вимог бюджетного законодавства, посилення контролю за ефективним і раціональним використанням бюджетних коштів у лікувально-профілактичних закладах міста в частині госпіталізації та лікування хворих з інших міст, районів областей та держав виконком Дрогобицької міської ради вирішив:

  1. Головним лікарям: Дрогобицької міської лікарні № 1 Бігуняку В.А., Дрогобицької міської лікарні №3 Стрийському Я.М., Дрогобицької міської лікарні №5 Рососі Ю.В., Стебницької міської лікарні Пукало Р.М., міської дитячої клінічної лікарні Власову С.В., міського пологового будинку Штогрину В.П., Дрогобицької стоматологічної поліклініки Біді В.І. забезпечити з 1 серпня 2016 року:

1.1. Стаціонарне лікування громадян міст Дрогобича та Стебника та ургентних хворих громадян інших територій у межах коштів медичної субвенції.

1.2. Госпіталізацію та лікування хворих, які не являються ургентними та не є мешканцями міст Дрогобича та Стебника, лише за умови наявності полісу добровільного медичного страхування, або укладення міжбюджетних трансфертів з райрадами та адміністраціями Львівської області, або іншої форми повного відшкодування видатків на лікування.

  1. Відділу охорони здоров’я (Шевкенич А.І.):

2.1. Доручити організацію укладання договорів про передачу видатків з інших бюджетів регіонів Львівщини для виконання делегованих повноважень у галузі охорони здоров’я та підписанню договорів про надання медичної допомоги відповідно до програм добровільного медичного страхування.

2.2. Щомісячно проводити контроль за наданням медичних послуг мешканцям інших адміністративно-територіальних одиниць Львівської області в лікувально-профілактичних закладах міста та оформляти акти звірки з іншими територіями.

2.3. До 1 серпня 2016 року розробити проект реорганізації та оптимізації штатного розпису закладів охорон здоров’я міста.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань Дукаса О.Я.

Міський голова                                                                  Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту