№ 1545 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) “

02.03.2023 4734

№ 1545 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження матеріалів технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХVI сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 02.03.2023 року № 1545


Про затвердження матеріалів технічної
документації із землеустрою щодо
встановлення (відновлення)
меж земельної ділянки
в натурі (на місцевості) 

Розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю торгово-виробничого підприємства «ЗАГРАВА МГ» (М. Глубіш-Оленич) та матеріали технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (зі зміною конфігурації земельної ділянки), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №___ від 01.03.2023р.) керуючись ст.12, ч.9 ст.118, ст.186, Земельного кодексу України і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ч. 5 ст. 25 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада в и р і ш и л а:
1. Затвердити матеріали з виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі :
1.1. Товариству з обмеженою відповідальністю торгово-виробничому підприємству «ЗАГРАВА МГ» (М. Глубіш-Оленич), земельну ділянку площею 5000 кв. м. на вул. Самбірській, м. Дрогобич, кадастровий номер 4610600000:01:029:0118, для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку (зі зміною конфігурації земельної ділянки).
2. Юридичній особі, вказаній у цьому рішенні, необхідно звернутись до Дрогобицької міської ради для внесення змін до договору оренди землі.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту