№ 156-р Розпорядження міського голови “Про організацію та проведення спортивних заходів і відрядження спортсменів на змагання “

04.03.2024 4356

№ 156-р Розпорядження міського голови “Про організацію та проведення спортивних заходів і відрядження спортсменів на змагання “

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від 04.03.2024 № 156-р

Про організацію та проведення
спортивних заходів і відрядження
спортсменів на змагання

З метою популяризації здорового способу життя, активного залучення молоді до занять фізичною культурою і спортом, зміцнення їх здоров’я, пропаганди здорового способу життя, формування збірних команд Дрогобицької міської територіальної громади для участі в обласних і всеукраїнських змаганнях, керуючись Постановою КМУ від 18.09.2013 року № 689 «Про затвердження норм витрат на проведення спортивних заходів державного та міжнародного рівня», наказом управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації від 18.10.2021 року № 608 «Про затвердження грошової добової норми витрат на забезпечення харчуванням учасників спортивних заходів місцевого рівня», рішенням сесії Дрогобицької міської ради від 14.04.2022 року №1079 «Про затвердження норм витрат на проведення спортивних заходів місцевого та державного рівня», п. 20 ч.4. ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Затвердити кошторис витрат на проведення заходів у галузі фізичної культури та спорту на березень 2024 року згідно з додатками 1,2,3.
2. Відділу з питань фізичної культури та спорту управління у справах сім’ї, молоді та спорту (О.Сотрихіна):
2.1. Забезпечити учасників спортивних заходів Дрогобицької міської територіальної громади кубками, проїздом та харчуванням для участі у змаганнях згідно з додатками 1,2,3.
2.2. Провести фінансову звітність змагань.
3. Відділу бухгалтерського обліку та звітності (М.Оршанська) провести виплату коштів, передбачених на проведення спортивних заходів у відділі з питань фізичної культури та спорту управління у справах сім’ї, молоді та спорту, для участі спортсменів міста у змаганнях відповідно до поданих фінансових документів.
4. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту