Про надання згоди на створення заповідного урочища місцевого значення «Липина» у селі Верхні Гаї Дрогобицької міської територіальної громади

10.05.2023 4922

Про надання згоди на створення заповідного урочища місцевого значення «Липина» у селі Верхні Гаї Дрогобицької міської територіальної громади

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від ____________ року № ____

 

Про надання згоди на створення
заповідного урочища місцевого
значення «Липина» у селі Верхні Гаї
Дрогобицької міської територіальної громади

З метою збереження лісового масиву з мальовничими ландшафтами, зокрема медоносними лісовими ділянками та чимало видів фауни, врахувавши звернення депутата Дрогобицької міської ради В. Ханаса № 31 від 20 лютого 2023 року щодо створення об’єкту природно-заповідного фонду – заповідне урочище місцевого значення «Липина» у селі Верхні Гаї Дрогобицької міської територіальної громади, відповідно до ст.ст. 29, 30 Закону України «Про природно-заповідний фонд України», ст. 15 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», керуючись пунктом 37 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку статей 25, 26 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада     в и р і ш и л а:

1. Визнати за доцільне та надати згоду на створення об’єкту природно- заповідного фонду – заповідне урочище місцевого значення «Липина» у селі Верхні Гаї Дрогобицької міської територіальної громади у кварталах 86 та 87, орієнтовною площею 90 га, в порядку, встановленому законодавством.

2. Дане рішення скерувати заявнику з подальшим клопотанням на розгляд до Департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної військової адміністрації.

Контроль за виконанням покласти на постійну комісію з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту, зв’язку та будівельних інвестицій (Р. Шагала).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту