№ 1580 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону та про приватизацію нежитлового приміщення шляхом аукціону”

25.05.2023 4752

№ 1580 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про включення в перелік об’єктів  комунальної власності, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення  електронного аукціону та про приватизацію  нежитлового приміщення шляхом аукціону”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХVII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 25.05.2023 року № 1580

 

Про включення в перелік об’єктів
комунальної власності, які підлягають продажу
на конкурентних засадах шляхом проведення
електронного аукціону та про приватизацію
нежитлового приміщення шляхом аукціону

З метою забезпечення прозорості та відкритості наповнення місцевого бюджету, беручи до уваги листа Дюк О. Я. № 07/Д-1406 від 25.04.2023 р., службову записку начальника управління майна громади № 353 від 08.05.2023 р., враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 36 від 27.04.2023 р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про приватизацію державного і комунального майна”, Порядком проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 р. № 432, міська рада вирішила:
1.Включити в перелік об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області, які підлягають продажу на конкурентних засадах шляхом проведення електронного аукціону нежитлове приміщення, що знаходиться за адресою: м. Стебник, вул. Симоненка, 24, площею 98,2 м. кв.
2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити:
2.1. здійснення приватизації шляхом електронного аукціону нежитлового приміщення;
2.2. оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності для визначення ринкової вартості об’єктів нерухомого майна;
2.3. замовлення технічного паспорту на нежитлове приміщення за адресою: м. Стебник, вул. Симоненка, 24, площею 98,2 м. кв.;
2.4. внесення вказаного вище об`єкту в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно за територіальною громадою в особі Дрогобицької міської ради Львівської області.
3. Виконання даного рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту