№ 1585 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми співфінансування ремонту об’єктів благоустрою Дрогобицької міської територіальної громади ”

25.05.2023 4739

№ 1585 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження Програми  співфінансування ремонту об’єктів  благоустрою  Дрогобицької міської територіальної громади ”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХVII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 25.05.2023 року № 1585

 

Про затвердження Програми
співфінансування ремонту
об’єктів благоустрою
Дрогобицької міської територіальної
громади  

З метою утримання Дрогобицької міської територіальної громади у належному стані, формування та придання їй естетично – привабливого вигляду, забезпечення належного технічного, санітарного та екологічного стану об’єктів благоустрою, на виконання рішення сесії Дрогобицької міської ради від 25.05.2023 року № 1572 «Про внесення змін до бюджету Дрогобицької міської територіальної громади на 2023 рік», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово –комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку, та будівельних інвестицій (протокол № 48 від 19.04.2023 року), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № 74 від 21.04.2023 року), та керуючись п. 22 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:
1. Затвердити Програму співфінансування ремонту об’єктів благоустрою Дрогобицької міської територіальної громади, згідно з додатком.
2. Фінансовому управлінню (О. Савран) здійснювати фінансування Програми у межах коштів, затверджених департаменту міського господарства по КПКВК 1216030 «Організація благоустрою населених пунктів» та по
КПКВК 1217461 « Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету».
3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на департамент міського господарства (Р. Пошивак).

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку, та будівельних інвестицій (Р. Шагала).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту