№ 1587 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження розміру кошторисної заробітної плати при визначенні вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, поточного ремонту та технічного переоснащення) у 2023 році”

25.05.2023 4816

№ 1587 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про затвердження розміру кошторисної  заробітної плати при визначенні вартості будівництва (нового будівництва,  реконструкції, реставрації, капітального  ремонту, поточного ремонту та технічного переоснащення) у 2023 році”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХVII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 25.05.2023 року № 1587

 

Про затвердження розміру кошторисної
заробітної плати при визначенні вартості
будівництва (нового будівництва,
реконструкції, реставрації, капітального
ремонту, поточного ремонту та технічного
переоснащення) у 2023 році. 

З метою створення єдиного підходу до встановлення розміру кошторисної заробітної плати у 2023 році, який буде застосовуватись при здійсненні будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, поточного ремонту та технічного переоснащення) об’єктів за рахунок коштів бюджету та коштів підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності Дрогобицької міської ради, на виконання «Порядку розрахунку розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів», затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 20.10.2016 № 281 ( у редакції наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово- комунального господарства України від 27 липня 2018 року №196, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 16 серпня 2018 року за №931/32383), використовуючи показники середньомісячної заробітної плати у будівництві (у розрахунку на одного штатного працівника), що оприлюднюється на офіційному веб-сайті Державної служби статистики України, збільшеного на прогнозний індекс споживчих цін на 2023 рік, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку, та будівельних інвестицій (протокол від 11.04.2023 № 47), постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від 12.04.2023 № 73), керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити кошторисну заробітну плату для визначення вартості будівництва (нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту, поточного ремонту та технічного переоснащення) об’єктів, що споруджуються із залученням коштів бюджету та коштів підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності Дрогобицької міської ради у 2023 році в розмірі 12558,80 гривень для звичайних умов будівництва за розрядом складності робіт 3,8.
2. Департаменту міського господарства (Р. Пошивак), відділу економіки (Л. Лазунда), всім комунальним підприємствам Дрогобицької міської ради рекомендовано керуватися цим рішенням при складанні інвесторської кошторисної документації (на стадії розроблення проєктної документації).
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку, та будівельних інвестицій (Р. Шагала).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту