№ 1598 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області”

25.05.2023 4746

№ 1598 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна в комунальній  власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХVII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 25.05.2023 року № 1598

 Про підтвердження факту перебування
об’єктів нерухомого майна в комунальній
власності територіальної громади в особі
Дрогобицької міської ради Львівської області  

З метою проведення державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, беручи до уваги службову записку начальника управління майна громади № 243 від 23.03.2023 р., враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань оренди, приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № 35 від 11.04.2023 р.), керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», міська рада вирішила:
1.Підтвердити факт перебування в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області об’єкту нерухомого майна – нежитлової будівлі площею 323,7 кв. м., що знаходиться за адресою: вул. Є. Коновальця, 15А, м. Дрогобич, Львівської області.
2.Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити внесення вказаного вище об`єкту в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно за територіальною громадою в особі Дрогобицької міської ради Львівської області.
3. Виконання даного рішення доручити Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту