№ 1599 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про проведення розрахунків за оплату звітів про незалежну оцінку та технічних паспортів балансоутримувачами нежитлових будівель комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради”

25.05.2023 4763

№ 1599 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про проведення розрахунків за оплату звітів про незалежну оцінку та технічних паспортів балансоутримувачами нежитлових будівель комунальної власності територіальної громади  в особі Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХVII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 25.05.2023 року № 1599

Про проведення розрахунків
за оплату звітів про незалежну оцінку та технічних паспортів
балансоутримувачами нежитлових будівель
комунальної власності територіальної громади
в особі Дрогобицької міської ради  

Беручи до уваги звернення директора Дрогобицького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) № 3-32/1672 від 31.03.2023 р., з метою ефективного використання бюджетних коштів, враховуючи протоколи постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (№ 35 від 11.04.2023 року), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № 73 від 12.04.2023 р.), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», рішенням Дрогобицької міської ради № 781 від 25.11.2021 р. «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за користування майном Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1. Балансоутримувачам нежитлових будівель та приміщень комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області здійснювати оплату за виготовлення звітів про незалежну оцінку та технічних паспортів на нежитлові приміщення та будівлі за орендарів, які є установами, що утримуються з місцевого бюджету без проведення відшкодування вартості проведення робіт.
2. Дане рішення вступає в силу з 01.05.2023 року.
3. Виконання даного рішення доручити балансоутримувачам управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради, виконавчому комітету Дрогобицької міської ради, управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради, відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради, директорам ліцеїв та гімназій Дрогобицької міської ради, відділу охорони здоров’я та іншим балансоутримувачам Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту