№ 16 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу гр. Сендак І. П. на влаштування благоустрою за власні кошти”

23.01.2020 752

№ 16 Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради “Про надання дозволу  гр. Сендак І. П.  на влаштування благоустрою  за власні кошти”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від 23.01.2020 №16

Про надання дозволу
гр. Сендак І. П.
на влаштування благоустрою
за власні кошти

Розглянувши звернення гр. Сендак Ірини Павлівни на влаштування благоустрою на вул. М. Грушевського (біля будинку №15), ФЕМ (фігурних елементів мощення, тротуар та відкрита кишеня для тимчасової зупинки автотранспорту) на тротуарі поруч з земельною ділянкою на якій встановлені тимчасові споруди для здійснення підприємницької діяльності, для їх обслуговування, за власні кошти, відповідно до поданої схеми благоустрою, керуючись п.7 ч.а ст.30, ст.40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Дати дозвіл гр. Сендак Ірині Павлівні на влаштування благоустрою на вул. М. Грушевського (біля будинку №15), ФЕМ (фігурних елементів мощення, тротуар та відкрита кишеня для тимчасової зупинки автотранспорту) на тротуарі поруч з земельною ділянкою на якій встановлені тимчасові споруди для здійснення підприємницької діяльності, для їх обслуговування, за власні кошти, відповідно до поданої схеми благоустрою.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту