№ 1600 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради”

25.05.2023 4748

№ 1600 Рішення сесії Дрогобицької міської ради “Про внесення змін до рішень Дрогобицької міської ради”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ХХХVII сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від 25.05.2023 року № 1600

Про внесення змін до рішень
Дрогобицької міської ради  

Беручи до уваги службову записку Управління майна громади № 234 від 21.03.2023 р., службову записку Управління культури та розвитку туризму № 143 від 15.03.2023 р., враховуючи протокол постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (№ 35 від 11.04.2023 року), керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, рішенням Дрогобицької міської ради № 612 від 09.09.2021 р. «Про затвердження Положення про оренду майна Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1. Внести зміни у п.2 рішення Дрогобицької міської ради № 1446 від 26.01.2023 р. «Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлового приміщення» у частині площі та викласти у наступній редакції:
«2. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, частину нежитлового приміщення комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: с. Залужани, вул. Верховина, 105, площею 42,5 кв. м. та надати дозвіл Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди частини нежитлового приміщення за адресою: с. Залужани, вул. Верховина, 105, пл. 42,5 кв. м. з КНП «Дрогобицька районна поліклініка» Дрогобицької міської ради терміном на 5 років».
2. Внести зміни у п. п. 1,2 рішення Дрогобицької міської ради № 1286 від 20.10.2022 року «Про взяття на баланс Управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради нежитлової будівлі за адресою: м. Стебник, вул. Кравченко Уляни, б. 1» у частині площі та викласти у наступній редакції:
«1. Підтвердити факт перебування в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області нежитлової будівлі за адресою: м. Стебник, вул. Кравченко Уляни, б.1, пл. 216,2 м. кв.
2. Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради поставити на баланс нежитлову будівлю комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: м. Стебник, вул. Кравченко Уляни, б.1, пл. 216,2 м. кв.».
3. Внести зміни у п. 3 рішення Дрогобицької міської ради № 1522 від 02.03.2023 р. «Про підтвердження факту перебування об’єктів нерухомого майна в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області» у частині площі та викласти у наступній редакції:
«3. Підтвердити факт перебування в комунальній власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області об’єкту нерухомого майна – нежитлової будівлі площею 216,2 кв. м., що знаходиться за адресою: вул. Кравченко Уляни, 1, м. Стебник, Львівської області».
4. Внести зміни у п. 5 рішення Дрогобицької міської ради № 1336 від 24.11.2022 р. «Про включення до Переліку другого типу об’єктів комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради та надання дозволу на укладення договору оренди нежитлового приміщення» у частині площі та викласти у наступній редакції:
«5. Включити до Переліку об’єктів комунальної власності другого типу, які підлягають передачі в оренду без проведення аукціону, нежитлову будівлю комунальної власності територіальної громади в особі Дрогобицької міської ради Львівської області за адресою: м. Дрогобич, вул. Козловського Броніслава, 81/2, пл. 51,9 кв. м. та надати дозвіл Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради на укладення договору оренди нежитлової будівлі за адресою: м. Дрогобич, вул. Козловського Броніслава, 81/2, пл. 51,9 кв. м. з Дрогобицькою міськрайонною громадською організацією спільнота взаємодопомоги «Наша хата» терміном на 20 років».
5. Виконання даного рішення доручити Управлінню культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради, Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту